Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:46 09.11.25 
Градове
   >> Айтос
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Ясновидец?  
Автормътнoвиждaщ (Нерегистриран)
Публикувано19.01.06 20:17

Търся координатите на Стефан от Айтос - ясновидец и не знам още какъв - телефон,адрес, ориентир в града, отзиви и мнения от личен опит?

Тема Re: Ясновидец?нови [re: мътнoвиждaщ]  
Авторz (Нерегистриран)
Публикувано21.01.06 11:02

ami kato vlezi6 v grada koito i da pita6 6te ti kaje za nego no znam 4e trabva da si zapisi66 4as v 06.00 i posle 4aka66666

Тема Re: Ясновидец?нови [re: z]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано01.02.06 11:51

а добър ли е? Дайте повече инфо?

къде ми е кокЪла

Тема Re: Ясновидец?нови [re: MoPcKu]  
Авторz (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 13:19

neznam moje i da poznava,az ne vqrvam na takiva ne6taa.i za tova ne me interisuva

Тема Re: Ясновидец?нови [re: z]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано05.02.06 20:27

Е, добре де какво се чува за него някакви отзиви?

къде ми е кокЪла

Автор dimitrova31 (непознат )
Публикувано24.09.08 16:23

toku 6to pisah za nego-sme6en e,tva me qd 4e zablujdava horata i mu vqrvat,i taka moje i da vzemat gre6no re6enie za jivota si

Автор estetika (непознат )
Публикувано27.01.11 20:59

Това е езическо суеверие, против което Библията всякога се е борила най-усилено, като е налагала смъртно наказание на тия, които са се занимавали с подобни работи. "Да не се обръщате към тия, които извикват душите на умрелите, казва се в Библията, нито да ходите при вълшебници, за да се осквернявате чрез тях (Лев. 19, 31). "Ако някой се обърне към тия, които извикват духовете и към вълшебниците... Аз ще обърна лицето си против него и ще го изтребя от народа му" (Лев. 20, 6). "Мъж или жена, които се занимават с извикване на духовете, или са магьосници, трябва да се умъртвят, с камъни трябва, да се убият" (Лев. 20, 27).
Също тъй строго се отнасяла и църквата към всички лъжепророци, мними ясновидци, магьосници и влъхви, каквито са били в апостолско време Александър Ковач, Иминей, Филит (1 Тим. 1, 20; 2 Тим. 2, 17; 4, 14) и Симон Влъхва. За последния се казва в Деяния на апостолите, че правел магии и омайвал народа Самарийски, като казвал за себе си, че е велик някой си, а народът го смятал за велика сила Божия... защото дълго време го омайвал с магиите си" (Деян. 8, 9 - 11). Но, когато по-късно, след като станал християнин, поискал пак да се занимава с подобни работи, апостолите го отлъчили от църквата.
Свети ап. Павел поставя магьосничеството наравно с идолослужението, ересите и убийството и казва, че тия, които се занимават с тия работи, няма да наследят царството Божие (Гал. 5, 19 - 22).
На това основание и църквата наказва вълшебството със същата епитимия, с каквато и убийството (Пр. 72 Вас. Вел.).

Тема Re: Ясновидец?нови [re: estetika]  
Автор Wwwsss ()
Публикувано21.02.11 00:01

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.