|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Цялостна настройка на AG Zenit
[re: stelll_]
|
|
Автор |
nqkoi1 ® (плямпало ®) |
Публикувано | 06.11.09 21:19 |
|
Коя версия на софтуера ползваш,колко ти е налягането на рейката и колко мм са дюзите?.Тоз агрегат мисля,че бе 90 к.с или 66 кW.
Не питаи старо,а патило.
Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO
| |
Тема
|
[re: nqkoi1 ®]
|
|
Автор |
stelll_ (2.5 24V) |
Публикувано | 07.11.09 01:43 |
|
колата е 115 конски сили 85 киловата версията която използвам е 1.10.16 кирилизираната.Краси дюзите са ми подбрани правилно 1,8мм са след калибрация алфа и офсет са в отлични стойности проблема не е в тях под налягане на рейката какво разбираш налягането на газта е 1,3 бар
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nqkoi1 ® (плямпало ®) |
Публикувано | 07.11.09 02:12 |
|
Таз версия е набор на баба ми няма нищо в неяосвен една парола за допълнителните фаилове на теб ти трябва : JZ_2009_1.12.05_090505 и след това ще говорим
Не питаи старо,а патило.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
stelll_ (2.5 24V) |
Публикувано | 07.11.09 02:24 |
|
Току що я инсталирах на компютъра какво в повече има освен картата на меню F8
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nqkoi1 ® (плямпало ®) |
Публикувано | 07.11.09 03:15 |
|
има и меню експерт в Ф3 има и под менюта...има и корекция на времето на отваряне на дюзите,има и ..................някои др неща.....
Не питаи старо,а патило.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nqkoi1 ® (плямпало ®) |
Публикувано | 07.11.09 03:25 |
|
дюзите са ми подбрани правилно 1,8мм са след калибрация алфа и офсет са в отлични стойности проблема не е в тях под налягане на рейката какво разбираш налягането на газта е 1,3 бар
на тез киловати, с тез дюзи и с това налягане и с незнам какъв алфа и офсет (че не пишеш с числа ,и някои трябва да гадае) тоз Зенит на тази машина няма да може да духне в гайда,ще гори като ламя или агрегата ще работи като "ЮМЗ" (ако знаещ какво е)
Не питаи старо,а патило.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
stelll_ (2.5 24V) |
Публикувано | 07.11.09 19:20 |
|
alfa e 1.2 a ofaet e 1.6 sega sled kalibraciq,i znam kakvo e UMZ i v 1.10.16 si ima ekspert meniu samo deto mnogo hora ne mu znaqt parolata i ne znaqt kak da go izpolzvat dokato v 09.1.12.05 si vlizash bez parola a tezi dvete versii si gi podkarvam i na vista samo deto ima problem s draivera pl2003 i ne moje da napravi komunikaciq nego ne znam kak da go izlekuvam inache programkite si vyrvqt i na vista
| |
Тема
|
|
|
Автор | marto_dj (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.09 17:45 |
|
да колега и аз съм с подобен проблем само дето не знам какви стойности да гоня за добра настройка плус това не мога да направя връзка с ги и вече не знам какъв компорт трябва да си купя за да правя настройки на ауто не става нищо това е ясно мондео 2.0 16 v 136 кс
| |
Тема
|
[re: marto_dj]
|
|
Автор |
stelll_ (2.5 24V) |
Публикувано | 08.11.09 17:52 |
|
какъв ти е кабела за rs232 или usb ако е с usb ти трябва инсталиран драйвер pl2003 който ти прави едно от usb-тата в ком порт ако имаш инсталиран драйвера ще ти се свърже на 100% с другия вид кабел незнам как става връзката и какво трябва да имаш инсталирано за да се кънектне!
| |
Тема
|
|
|
Автор | marto_dj (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.09 17:59 |
|
da com port vzeh ot komelsoft instalirma go na lap topa no kato pusna programata za gazovia injection i postoianno tursi com portove i gi izrejda do 9 port i nikade ne se konektva abe skype marto_dj ako iskash dai tam da obsudim i obmenim opit :))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|