|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  изигас -каргас   |  |  | Автор | stiliyan66stiliyan66 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.05.09 11:44 |  |  | 

Имам Алфа 145 1.4 ТС ,комп. М 1.5.5. Мога ли да сложа изи газ.Чувал съм че моторите на Алфи-те са малко по капризни.Мога ли да го взема на лизинг в Бургас?Какво му е предимството пред car gas  на Еврогаз, цената е сходна.Ако не е удобно тук,на последното отговорете на stiliyan66@gmail.com. Мерси

|  |  |  
             |  |  | 

easygas - вземи телефона на сервиз в бургас от офиса им в софия или плевен - ФОБОC, преди предлагаха лизинг;
 с CARGAS работи отлично

|  |  |  
             |  |  | 

все пак каква е разликата или са еднакви

|  |  |  
             |  |  | 

slagai smelo az sam nabacal stotina broja cargas drugite sa mi skapi
 zasega njma mnogo problemi

|  |  |  
             |  |  | 

много се притеснявам когато някои иска да ми "набаца" нещо в колата ]]]]]]]

няма ли да ддадете  ИНФО

|  |  |  
             |  |  | 

data: 19/05/09
 SCHEDA N°:         145_14_98_013_G_004
 TIPO VEICOLO:    ALFA ROMEO 145/146 1.4 16V T. SPARK
 TIPO INIEZIONE: Multipoint Bosch Motronic M 1. 5
 SIGLA MOTORE:   AR33503
 ANNO DI FABBRICAZIONE: 11/98

Не питаи старо,а патило.
 Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: изигас -каргас  [re: cтaн] |  |  | Автор | nqkoi1 ® (плямпало ®) |  | Публикувано | 19.05.09 16:47 |  |  | 

LANDI RENZO Grup е произвела и продала над 5 мил. газови системи за пропан-бутан и метан,и има решение за конвентиране на почти всички агрегати монтирани на разични марки и модели автомобили .

Не питаи старо,а патило.
 Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO

|  |  |  
             |  |  | 

благодаря ви за изказването,но явно сте пропуснали да прочетете въпроса.
 и тои не е насочен към вас.  а към хора запознати и монтиращи двете системи.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: изигас -каргас  [re: nqkoi1 ®] |  |  | Автор | aз (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.05.09 22:49 |  |  | 

Колега, от известно време чета из тоя форум.Забелязвам ,че според теб съществува само Ланди и нищо друго на тоя свят отностно АГУ.Мисля че съществуват и други АГУ който вършат работа и са с почти същото качество НА ДОСТА ПО-ДОБРИ ЦЕНИ.Не забелязах до сега никакво желание от твоя страна да помогнеш на колега, освен да обясняваш колко са велики Ланди,Алфа Ромео и Ферари.А отностно въпроса на колегата с Алфата автомобилът ще работи  с всички ГИ на пазара. Мисля ,че Изигаз е малко по-добре.

|  |  |  
             |  |  | 

слагаи каргас  цената е супер и работи за изигас не се пробваи  от bsm казват, че инжекторите са им турски  и досега не са ме лагали

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |