|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Въпросче към разбирачите на газов инжекцион
|
|
Автор |
Bubeka (Just me) |
Публикувано | 25.09.07 23:13 |
|
Здравейте на всички!
Пише Ви жена :) (не се смейте много)
Преди месец си купих BMW 320i (комби) и мисля да му слагам газов инжекцион. Разбрах, че при Вас мога да получа информация и бързам да се възползвам.
Посъветвайте ме каква точно уредба да сложа, моля Ви?! Незнам каква точно информация трябва да ви подам, освен че двигателя е М52, 6 цилиндров, 150 к.с.
| |
Тема
|
Re: Въпросче към разбирачите на газов инжекцион
[re: Bubeka]
|
|
Автор |
bulgartabac (непознат
) |
Публикувано | 14.10.07 06:44 |
|
имаш много възможности предлагат се газови инжекциони на водещи марки като LOVATO, BRC и тн., но от скоро на пазара има и български инжекцион който всъщност в по голямата си част е с италиански и испански части като само ECU-то на уредбата е български както и софтуера. Не се зълъгвай че като е българска уредбата не е добра може да се каже че в определени случай работи доста по-добре от уредбите на други фирми а и е с около 400-500 лв. по-евтина от другите.
| |
Тема
|
[re: bulgartabac]
|
|
Автор | koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.07 10:21 |
|
Колег кога Ловато станаха водещи при Газовият инжекцион???СЛЕД НЯКОЛКО НЕУСПЕШНИ ОПИТА ИЗКАРАХА НЕЩО НА ПАЗАРА КОЕТО НЕ Е ИЗПРОБВАНО И ИЗПИТАНО И НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ РАБОТИ.ВОДЕЩИ ФИРМИ НА ПАЗАРА С ЦЕНТЪР ЗА ИЗПИТАНИЕ СА ЛАНДИ и БРЦ.Сега към колежката-МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ Е ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ДОКАЗАНИТЕ УРЕДБИ ПОСОЧЕНИ ПО ГОРЕ.ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА БГ газови инжекциони работят но и Ладата също е автомобил и би могла да ви превози от точка А до точка Б но все пак е Лада а вашият автомобил е БМВ.УСПЕХ
| |
Тема
|
[re: koko]
|
|
Автор | bulgartabac (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.07 12:17 |
|
естествено че по-запознатите знаят че LOVATO и BRC не са наи-добрите но са най-чуваните марки в българия за това споменах тях а що се однася до сравнението на лада и bmw по въпроса за бг инжекцона си в много голяма грешка искам да попитам до колко имаш опит със тях и монтирал ли си някога такъв !!!
| |
Тема
|
[re: bulgartabac]
|
|
Публикувано | 21.10.07 19:44 |
|
LOVATO nai prodavan gazov ingekcion ha-ha-ha- iasno kato bial den 4e si zelen
| |
Тема
|
|
|
Автор | bulgartabac (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.07 10:34 |
|
най-чуваните бе балъче ти можеш ли да четеш изобщо пък камо ли да разбираш от газови уредби !!! ьа ьа ьа
| |
Тема
|
|
|
Автор |
malkiaspyder (непознат
) |
Публикувано | 08.11.07 01:58 |
|
koko imam problem s edin gazov injekcion na landi na lan4a z mnogo mi gori kade moga pone da go proveria?
| |
Тема
|
[re: malkiaspyder]
|
|
Публикувано | 08.11.07 18:51 |
|
lrenzo.my.contact.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gsi_burgas (агу+ел.) |
Публикувано | 09.11.07 21:23 |
|
Ще ти подредя уредбите по възможност и по предимства,от тези които познавам и имам впечатления:
1 Фобос-имаш три режима на работа и сам си избираш на какъв да караш,
2 ТАРТАРИНИ - компа е на АЕВ и инжекторите са Валтек няма да имаш грижи поне 200хил. км. ,
3 Ланди Рензо компа е АЕВ , дюзите са МЕД много бързи но големи и шумни,
4 Ланди компа е пак същия а дюзите са МЕД или МАТРИКС-много горят,
5 ЗЕНИТ - Полско газово което набира сила с цена и лесна настроика,
6 EASY JET Хубави инжектори но много прпблемен изпарител ,
7 -POWER JET - елементарен инжекцион - компа е на Зенит но с по малко възможности.
| |
Тема
|
[re: gsi_burgas]
|
|
Публикувано | 10.11.07 00:49 |
|
iliika mnogo si dale4 ot istinata 6to se otnasia za landi,nai veroiatno pliue6 za6oto ne moge6 da gi predlaga6.Obadi se bih ti dal statistika za izgoreli ingektori.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|