Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:21 02.12.25 
Спорт
   >> Аеробика и фитнес
*Кратък преглед

Тема Коремнови  
АвторДжoyи (Нерегистриран)
Публикувано05.10.07 08:44

Хелоу. Тренирам усилено корема повече от година, свалих обиколката на талията естествено, но никакви блочки, братлета. Реших, че ще им е*а майката аз, хванах да я плодове зеленчуци, месо, ориз и яйца предимно (имаше разнообразие, де), скъсвах се от тренировки. В началото всеки ден, по 2-3 пъти (няколко месеца така), после намалих (уж да дам възможност на мускултите да се възстановят и да растат). Резултат - никакъв. Отслабнах с 15 кг, правех по 6-7 упражнения по няколко серии от книжката "Коремни мускули" (препоръчвам я въпреки неуспеха си, страхотна е!) - пак нищо. Един френд тогава ми каза "К'ви плочки, ти нямаш мускулите, а чистиш!" и аз реших, че е прав. От тогава съм качил не съвсем чисто (естествено) 12 кг, качих тежести и сила, помаивен съм от преди. Тренирам корема все още доста сериозно, но не вманиачено. Резултат - никакъв. Т.е. коремът ми е стегнат, страничните коси мускули личат незле, но самите "плочки" липсват. Странното е, че като съвсем луднах правех по 200 до 500 коремни или 30 до 50 с диск 15 кг, но без успех. Сега ям стабилно, за да качвам маса. Ако все пак ми дадете някакъв съвет за плочките, ще съм много благодарен, защото наистина изпълних всички изисквания от книжки, филмчета и т.н., но без почти никакъв резултат. 10х предварително и лека, т.е. тежка тренировка!

Тема Re: Коремнови [re: Джoyи]  
АвторДжoyи (Нерегистриран)
Публикувано05.10.07 08:46

А, да, от известно време използвам неопренов Боди Белт. ПотИ ме коланчето здраво, но пак без видим резултат.

Автор galas (talantliva)
Публикувано09.10.07 11:46

Здравей! Според мен, трябва да действаш с мисъл. По време на тренировка съсредоточи мисълтта си към тази част на тялото кято искаш да стегнеш. Не бързай, резултатите ще дойдат постепенно.т.е всичко с времето си, трябва и търпение.... А когато човек иска нещо силно, го постига, няма никакви бариери и граници. Така, че желая ти успех! Ще се справиш!

Заповядайте в къща за гости Сакутски - Хисаря.

Тема Re: Коремнови [re: galas]  
АвторCвeтльo (Нерегистриран)
Публикувано09.10.07 14:09

Ха-ха-ха!... Отдавна не бях се разсмивал така!

Виж, ако пък се концентрираш достатъчно силно няма нужда нито от тренировки, нито от диети. Само в концентрацията му е майката!... А колкото по висока е концентрацията толкова по-бързо идват резултатите!

Тема Re: Коремнови [re: Cвeтльo]  
Автор galas (talantliva)
Публикувано09.10.07 16:30

Ами след толкова тренировки, трябва да се посмеее малко и да не го взима толкова на сериозно

Заповядайте в къща за гости Сакутски - Хисаря.

Авторsergo (Нерегистриран)
Публикувано28.10.07 09:53

Moje bi go pretrenirva6 ili po veroqtno ne su4etava6 pravilno povtoreniqta i serite.

Автор Darraia (???)
Публикувано29.10.07 12:07

Тема Re: Корем [re: Джoyи]  
Автор lonewolf (новак)
Публикувано02.11.07 16:22

Джоуи,

манекените от списанията обикновено тежат по 70, максимум, ама нистина максимум (ако са по-височки) 80. ОК, може да има тук-там изключения, но повечето са такива. Ако ти си 90кг посредствен спортист, нормално е да не ти личат. Това не означава, че не напредваш -- точно обратното! Просто... Ако наистина искаш плочки и атлетично тяло... Ето ти няколко упражнения:

-Тичане. Да не си мислиш, че културистите от списанията (които тежат по 90-100кг, че и доста отгоре!) не практикуват джогинг, ами само блъскат в залата? Грешка! Коремните мускули, освен за свиване на тялото служат в тандем с гръбните за да го поддържат изправено. Така че винаги, когато си изправен, малко или много (в завимост от скоростта, с която се движиш) натоварваш "плочките". Брус Лии (ок, може да не е "бичме", но пък определено имаше плочки) е тичал всеки ден по няколко километра!

-Гимнастика. Увеличава подвижността на мускулите (освен всички останали плюсове). Като цяло ще придобиеш по-пластичен вид.

И няколко съвета от мен:

-забрави за плочки, ако имаш много подкожни мазнини. Просто няма как да "пробият" през топло-изолационният слой. Мазнини се губят с умерен и диетичен хранителен режим (никакви кроасани, тлъсти меса, хамбургери, пици и т.н.), много гимнастика и много тичане.

-имай търпение! Може и да не си направил "фаянса", но при всички положения си станал по-силен. Продължавай да спортуваш!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.