Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:21 02.12.25 
Спорт
   >> Аеробика и фитнес
*Кратък преглед

Тема Отслабване с бягане !нови  
Автор ivoplayboy (непознат )
Публикувано29.07.07 01:59

Здравейте аз съм новичък тука :

и реших да ви кажа как отслабнах аз с 20 килограма :))) Значи бях 107 килограма бях нещо ужасно и сяка вечер ходех да бягам не мнооо ама колкото да се изпотя едно хубаво...И така някаде 2 месеца после почнах да ритам с мойте приятели секи ден без събота неделя а тогава бягам....Ама ритане ви казвам по 2,3 часа :))) якичко си е де....Ама както и да е,...И правене на коремни преси начи аз правех 3 сериики по 20 преси ама нали то се почва от 10 защото иначе много ще ви боли корема дааа сега съм 87 килограма :)))Много отслабнах и продължавам да свалям като ненормален...Начи пичове за 3 месеца 30 килограма как ви се вижда.... :) Ама сичко иска опоритост и голяма воля...Сега от 1-ви септври ще почвам фитнес и ще си нацепя тялото с таз мас ще я превърна в мусколи ;)))Ся да стана 80 и спирам да бягам за 1 месец мисля че ще успея да ги сваля...А и въобще несе ограничавах с яденете,...Само дето сутрин не закусвам...А ако пазите диета повече ще свалите...Успех на сички решили да топят излишните килограми

Тема Re: Отслабване с бягане !нови [re: ivoplayboy]  
Автор nyctea (у......)
Публикувано30.07.07 09:16

браво

....важното да не спираш, спреш ли, ще стане още по-зле........и да- трябва да има желание и упоритост
успех

Авторpetia (Нерегистриран)
Публикувано30.07.07 12:06

a sled kolko dena se proqvi efekta ot tichaneto-sedmica, dve, tri?

Тема Re: Отслабване с бягане !нови [re: petia]  
Автор ivoplayboy (непознат )
Публикувано30.07.07 19:36

Ами виж аз несъм гледал и аз незабалязвах никакаф ефект....Но сички ми казаха много си отслабнал и някаде след 2 седмици и аз почнах да забелязвам отстрани на мене имах издутини и се махнаха корема ми се прибира....И така но трябва голяма воля....И упоритост и аз незнам от каде ги намерих....Също трябва и постоянство...И ако примерно спреш за 2,3 дена и неси мисли че си надебеляла защото и аз така си мислех че ако не бягам 2,3 надебеля пак не е така....

Пожелавам ти да свалиш сичките излишни килограми и след месец или два да да се похвалиш и ти успех

Тема Re: Отслабване с бягане ! [re: ivoplayboy]  
Авторsexigarla (Нерегистриран)
Публикувано13.08.07 12:34

И аз сладурче като теб се вталих с диетата на дядо Аткинс и с активно тръчкане във Фитнеса (да с голяма буква)през ден ,само че с наклон 10 и скорост 10-12 км/ч,после станах финансово любима на масажиста там,но кожата ми ,ах кожата ми е мека и сатенена,и за 8 месеца свалих 40 кг раничка от гърба(е аз съм жена-цикли някакви идват и си отиват)и изведнаж от слоница станах сърничка,нищо че съм пак същият човек,сега ми се лепят като мухи на мед разни Аполоновци,без грам мозък ,но какво от това думите им галят не само ушенцето ми ,така че дерзай, чакам те във Фитнеса-септември-не! Почвай от сега !!!!!!

Авторocтpoтo (Нерегистриран)
Публикувано13.08.07 19:36

Хмм и как ще я превърнеш тая мас в мускули? Щото 5000 години опит сочат, че мас в мускули не става, то просто от биологична, биохимична и чисто логична гледна точка е невъзможно.

А с увисналата кожа какво ще правиш?

Тема Re: Отслабване с бягане !нови [re: ocтpoтo]  
Авторsexigarla (Нерегистриран)
Публикувано17.08.07 11:28

mi ela da me vidi6 pergel takav

Тема За кво да те гледам?нови [re: sexigarla]  
Авторocтpoтo (Нерегистриран)
Публикувано17.08.07 19:34

А? за къв ми е да те гледам? Като превърнеш мазнини в мускули напиши една книга и ще станеш милионер(ка).

Пергел не важи за мойте 90 кла на 187 ръст. Пегел може да викаш на някой сухар 60 кила.

Автор galas (talantliva)
Публикувано08.09.07 11:25

Поздравявам те! Продължавай все така и резултатите ще са още по-добри. Аз също бягам всеки ден и виждам голяма промяна. Не че съм пълна, просто исках малко да се стегна , пък и за здраве и добро настроение:):)

Заповядайте в къща за гости Сакутски - Хисаря.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.