|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
въпрос към професионалистите
|
|
| Автор | mari (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.08.07 15:31 |
|
|
на 24 съм и ме интересува какво трябва да направя за да стана инструктор по аеробика, занимавам се отдавна и ми се ще да продължа, но като инструктор един ден, възрастта има ли значение, в колко добра форма трябва да съм и прочие
ще съм благодарна на всички, които ме посъветват
| |
|
Тема
|
Re: въпрос към професионалистите
[re: mari]
|
|
| Автор |
mitq (минаващ) |
| Публикувано | 10.08.07 09:24 |
|
|
има курсуве в НСА
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
nyctea (у......) |
| Публикувано | 11.08.07 10:49 |
|
|
и аз съм на толкова.....моя инструктор ми предложи да го заместя.....но аз се чудя още
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Пoли (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.08.07 15:12 |
|
|
Има курсове към съюза по аеробика - зала Универсиада, клуб Йова спорт.
Обикновено са тридневни и няма да те научат на кой знае какво, но ще ти дадат документ. Има и други места, където могат да те обучат, но пък няма да ти дадат документ. Когато си вече инструктор ще си следиш сама новите неща, ще ходиш по мастери.Задължително е да си в добра форма - начинът, по който изглеждаш е реклама на ефикасността на аеробиката, която водиш. Възрастта не е от такова голямо значение, стига да се знаеш как да се пазиш.
Успех.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | лин (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.08.07 15:59 |
|
|
Ако си същата Мари, която философства из форума на Емо - скъпа, много имаш да учиш...само с фигурка не става, трябва и акъл:) А курсовете ще ти осигурят единствено тапия, която да си окичиш на стената, за друго няма да ти послужи. Ако не попаднеш на инструктор с опит и знания - спукана ти е работата. И както каза Поли - без мастери също няма да се получи...
Успех и от мен
| |
|
Тема
|
Като те четем, баце, оставам с вчепетлението, че..
[re: лин]
|
|
| Автор |
тъпoтo (копеле) |
| Публикувано | 12.08.07 16:28 |
|
|
... аеробиката е некаква наука. Доколкото знам, за да я практикуваш под формата на "иструктор", ти требва само да можеш да викаш силно "Хайде, сички заедно, 1, 2, 3!" и като се съблечеш по клинче, останалите в залата да са по-дебели от тебе.
Само ЛЕВСКИ, обичаме те!
| |
|
Тема
|
Евала на тъпото!
[re: тъпoтo]
|
|
| Автор | Джeйн Фoндa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.08.07 18:53 |
|
|
Направо ме разби с този отговор! Това беше най-якият ти отговор от много време насам!
И аз така мисля за аеробиката!
| |
|
Тема
|
Re: Евала на тъпото!
[re: Джeйн Фoндa]
|
|
| Автор | yyyyyy! (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.08.07 09:38 |
|
|
Хванете се двамцата с тъпото и право в гората! Не доказвайте, че сте смотани и комплексари - знаем го!
Много сте отворени бе, като сте анонимни. В реалният живот обаче сте аутсайдери. Пълни загубеняци. Няма що - форумът е жестоко място да се изявите като лидери. Еми - браво на вас
| |
|
Тема
|
[re: yyyyyy!]
|
|
| Автор | Инcaйдep (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.08.07 11:13 |
|
|
Да, прав(а) си! Аз съм абсолютен аутсайдер! Даже съм на аутсайдерите аутсайдера. Нищо че си имам мой си бизнес, нищо че си имам прекрасно семейство(а даже и успявам да си го гледам, без да усетят дали аз имам проблеми или не!). А, и имам приятели на който винаги мога да разчитам, но пък съм аутсайдер!
| |
|
Тема
|
[re: Инcaйдep]
|
|
| Автор | yyyy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.08.07 11:55 |
|
|
Знаем и за семейството ти и за "бизнеса" ти. Да е жива и здрава богатата дама дето ти набита въпросният бизнес, че иначе щеше да подсмърчаш по гол задник. И явно си голем бизнесмен, щом имаш време да киснеш тук и да се доказваш на интернет обществото... Абсолютно знам, че ще намериш отговор за всичко, но това не те прави нито по-умен, нито по-готин. Помияр.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|