|
|
|
Тема
|
Отслабване с бягане !
|
|
| Автор |
ivoplayboy (непознат
) |
| Публикувано | 29.07.07 01:59 |
|
|
Здравейте аз съм новичък тука : и реших да ви кажа как отслабнах аз с 20 килограма :))) Значи бях 107 килограма бях нещо ужасно и сяка вечер ходех да бягам не мнооо ама колкото да се изпотя едно хубаво...И така някаде 2 месеца после почнах да ритам с мойте приятели секи ден без събота неделя а тогава бягам....Ама ритане ви казвам по 2,3 часа :))) якичко си е де....Ама както и да е,...И правене на коремни преси начи аз правех 3 сериики по 20 преси ама нали то се почва от 10 защото иначе много ще ви боли корема дааа сега съм 87 килограма :)))Много отслабнах и продължавам да свалям като ненормален...Начи пичове за 3 месеца 30 килограма как ви се вижда.... :) Ама сичко иска опоритост и голяма воля...Сега от 1-ви септври ще почвам фитнес и ще си нацепя тялото с таз мас ще я превърна в мусколи ;)))Ся да стана 80 и спирам да бягам за 1 месец мисля че ще успея да ги сваля...А и въобще несе ограничавах с яденете,...Само дето сутрин не закусвам...А ако пазите диета повече ще свалите...Успех на сички решили да топят излишните килограми
| |
|
|
|
браво....важното да не спираш, спреш ли, ще стане още по-зле........и да- трябва да има желание и упоритост
успех
| |
|
Тема
|
Re: Отслабване с бягане !
[re: ivoplayboy]
|
|
| Автор | petia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.07.07 12:06 |
|
|
a sled kolko dena se proqvi efekta ot tichaneto-sedmica, dve, tri?
| |
|
Тема
|
[re: petia]
|
|
| Автор |
ivoplayboy (непознат
) |
| Публикувано | 30.07.07 19:36 |
|
|
Ами виж аз несъм гледал и аз незабалязвах никакаф ефект....Но сички ми казаха много си отслабнал и някаде след 2 седмици и аз почнах да забелязвам отстрани на мене имах издутини и се махнаха корема ми се прибира....И така но трябва голяма воля....И упоритост и аз незнам от каде ги намерих....Също трябва и постоянство...И ако примерно спреш за 2,3 дена и неси мисли че си надебеляла защото и аз така си мислех че ако не бягам 2,3 надебеля пак не е така.... Пожелавам ти да свалиш сичките излишни килограми и след месец или два да да се похвалиш и ти успех
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | sexigarla (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.08.07 12:34 |
|
|
И аз сладурче като теб се вталих с диетата на дядо Аткинс и с активно тръчкане във Фитнеса (да с голяма буква)през ден ,само че с наклон 10 и скорост 10-12 км/ч,после станах финансово любима на масажиста там,но кожата ми ,ах кожата ми е мека и сатенена,и за 8 месеца свалих 40 кг раничка от гърба(е аз съм жена-цикли някакви идват и си отиват)и изведнаж от слоница станах сърничка,нищо че съм пак същият човек,сега ми се лепят като мухи на мед разни Аполоновци,без грам мозък ,но какво от това думите им галят не само ушенцето ми ,така че дерзай, чакам те във Фитнеса-септември-не! Почвай от сега !!!!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ocтpoтo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.08.07 19:36 |
|
|
Хмм и как ще я превърнеш тая мас в мускули? Щото 5000 години опит сочат, че мас в мускули не става, то просто от биологична, биохимична и чисто логична гледна точка е невъзможно.
А с увисналата кожа какво ще правиш?
| |
|
Тема
|
[re: ocтpoтo]
|
|
| Автор | sexigarla (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.08.07 11:28 |
|
|
mi ela da me vidi6 pergel takav
| |
|
Тема
|
За кво да те гледам?
[re: sexigarla]
|
|
| Автор | ocтpoтo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.08.07 19:34 |
|
|
А? за къв ми е да те гледам? Като превърнеш мазнини в мускули напиши една книга и ще станеш милионер(ка).
Пергел не важи за мойте 90 кла на 187 ръст. Пегел може да викаш на някой сухар 60 кила.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
galas (talantliva) |
| Публикувано | 08.09.07 11:25 |
|
|
Поздравявам те! Продължавай все така и резултатите ще са още по-добри. Аз също бягам всеки ден и виждам голяма промяна. Не че съм пълна, просто исках малко да се стегна , пък и за здраве и добро настроение:):)
Заповядайте в къща за гости Сакутски - Хисаря.
| |
|
|
|
|