|
|
|
Тема
|
смъкване на килограми
|
|
| Автор | пpe (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.04.07 16:50 |
|
|
Първо искам да споделя че от десет дена съм на диета,ям само пилешки
гарди,телешки шол и риба от месото.Изключил съм напълно хляб и сладки(захар).Също така ям плодове и зеленчуци плюс горните меса.
Стартирах 74 килограма и след 10 дена съм отново 74кг,най много да съм смъкнал 200-300 грама,не повече.
През ден ползвам кростренажор по 40 мин.,изписва ми че са изгорени около
100к. . Също така тренирам с тежести също от десет дена.
| |
|
Тема
|
Re: смъкване на килограми
[re: пpe]
|
|
| Автор | hm (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.05.07 21:15 |
|
|
bravo. a kakyw e wyprosyt?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Eletra (непознат
) |
| Публикувано | 18.05.07 20:39 |
|
|
предполагам, че въпроса е защо не мърдаш в килограмите
сигурен ли си, че нямаш някакво хормонално нарушаване ???
важно е с какво съчетаваш тези храни и дали са чисти белтъчини и количеството особено !!!!(
пробвай да се храниш така, но включи и зеленчуци !!!! и временно изключи плодовете / ако консомираш такива /
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tъп Блъckaч (Рогат Добитък) |
| Публикувано | 18.05.07 21:14 |
|
|
Аз пък съм другата крайност - за 13 дни свалих 5 килограма и продължавам. Не мисля, че проблемът ти е хормонален, много е важно не само какво ядеш, но и колко ядеш. Направи си точен разбор на калориите които поемаш (пробвай с calorie-count.com) и гледай да си около 1000-1500 ккал (аз съм на 700-800), особено ако тренираш усилено. Храни се 6-7 пъти на ден по много малко - напр. едно ядене го делиш на две и имаш пауза от час между половинките. Пий поне 1г L-Carinitine 30 мин преди тренировка. Ако не сваляш, някой те е проклел ;)
"Бих зобил до гроба, сти'а да мога."
Мания: Отслабване! Бях 90 кг, тежа 85 кг, гоня 70 кг!Редактирано от Tъп Блъckaч на 18.05.07 21:15.
| |
|
Тема
|
[re: Eletra]
|
|
| Автор | пpe (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.05.07 17:24 |
|
|
Да резултатите вече са налице по-късно след за 30 дни -5 кг.
Не броя калорий,но явно съм на отрицателен калориен баланс.
Сега съм 69кг..но така като гледам имам още доста мазнини по корема
и дори да сваля още 5кг. което и ще направя по всяка вероятност,едва
ли корема ще се изчисти напълно и ще останат още доста мазнини по него.
Та чудя се до колко килограма трябва да остана,за да изчистя напълно този корем при ръст 167см..? Друго което ме притеснява че след месец трениране с щанги от лежанка за гърди успявам да направя четери серий по шест повторения с 40 килограмова тежест.Тази тежест ми се жида много малка за да се получат някакви резултати,но пък от друга страна това ми е силата.
Някои с подобни килограми може ли да каже колко вдига за гърди..?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 25.05.07 22:38 |
|
|
Аз имам същият комплекс за малоценност - изключително слаби резултати при вдигане на щанга от лежанка. Дори по-ниски резултати от твоите. Проблемът е в рамената ми - не само слаби мускули, но и слаба връзка в сухожилията което води до "падане" на рамената назад и изгубване на опора на тежестта, което почти мигновено я стоварва върху гърдите, докато рамената се "наместят". Прекаляването води до сериозно разтягане, което ме праща поне две седмици пауза, нощни болки и инжекции, затова и не се пренапрягам.
За тежестта - важното е това да не те травмира. Остави 100-те кила на тези, които могат да ги вдигат, преглътни факта, че ти не можеш, и работи с тежестите, с които можеш да си изпълняваш сериите, били те за маса (6 бройки) или релеф (10-15 бройки). Рано или късно мускулите ти ще укрепнат дотам, че да работят с по-големи тежести. Дори и в моя случай имам уверения че мускулите ми могат да укрепнат дотам че да позволят по-високи тежести, макар и не това, което един физически силен индивид може да постигне.
Както и да е... не е важно къде отиваш, важен е пътят.
Мания: Отслабване! Бях 90 кг, тежа 84 кг, гоня 70 кг!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 25.05.07 22:41 |
|
|
За хляба - аз напоследък го връщам в диетата си.
Важно е да се отчита калоричността му обаче. Една филия от Бонус от пакетите с три големи филии е към 100 калории. Комбинирам с 50кг пуешко месо за към 50 калории. Това ми е вечерята.
Мания: Отслабване! Бях 90 кг, тежа 84 кг, гоня 70 кг!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
saint_g (Comrade) |
| Публикувано | 23.07.07 19:26 |
|
|
За да сваляш килограми като начало отрицателният калориен баланс е задължителен, но също така трябва да си сметнеш RMR коефициента. Не се престаравай с намалянето на калориите, рано или късно организмът ще задейства защитни механизми в резултат на прекомерно намалените калории и ще започнеш да пълнееш дори да ядеш и по 1000 калории на ден. По-добрия вариант е да ядеш много калории но да израсходваш още повече, така ще "излъжеш" организма си и ще започнеш да губиш маса. А относно проблема с 40 килограмовата щанга, ако искаш да повишиш постиженията си тренирай с 85% до 95% интензивност лимитирай повторенията ( в никакъв случай повече от 5) и се концентрирай върху малък брой но свободни упражнения, забрави за машините.
| |
|
Тема
|
[re: saint_g]
|
|
| Автор | жeнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.02.08 15:05 |
|
|