Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:40 14.11.25 
Спорт
   >> Аеробика и фитнес
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Моля, препоръчайте ми фитнес в квартал Изток!!!нови  
Автортъпoтo koпeлe (Нерегистриран)
Публикувано16.01.07 23:43

Ако може, да е в непосредствена близост до парк-хотел Москва.

Тема Re: Моля, препоръчайте ми фитнес в квартал Изток!!!нови [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано17.01.07 00:07

И ако може да е Голд, нали?!
Никой не се досети за този гениален ход, направо удивителна прозорливост!

Хем фиксираш местото, хем нищо не знаеш...
Ха сега почвай да обясняваш, че не си Боби

Тема Не съм Боби, заклевам се!!! И сестра немам.нови [re: yф]  
Автор тъпoтo (копеле)
Публикувано17.01.07 08:22

Бихте ли ме осведомили относно най-добрия фитнес-клуб във Вселената, какви са цените, има ли готини инструкторки, тънко ли шиткат анаболите?

Тема Re: Не съм Боби, заклевам се!!! И сестра немам.нови [re: тъпoтo]  
Авторнekoй (Нерегистриран)
Публикувано17.01.07 10:47

въобще не е най-добрият имат некъв смешен сайт влез си си виж(, бахти мързела

Тема Братко, загърби злобата!нови [re: нekoй]  
Автортъпoтo koпeлe (Нерегистриран)
Публикувано17.01.07 14:49

Защо говориш така за великият фитнес Голд (който се намира в непосредствена близост до Парк-хотел Москва и предлага перфектни условия за спорт и възстановяване)?

Тема Re: до уфнови [re: yф]  
Автор bobi_maxo (ненормален)
Публикувано17.01.07 15:06

Ти си много малоумен!Само най-големият тъпак може да рекламира по този начин!
И съм решил да не споменавам повече името на клуба,защото не ми трябват Сулю и Пулю във фитнеса!Фитнеса става от затворен тип и външни хора (освен с препоръка!) няма да могат да посещават фитнеса!
Ходете си във вашите фитнеси,с педали-инструктори(изключвам хората на който работата като инструктор, и фитнеса им е в сърцата)!

И никога повече не се занимавайте с мен!

Тема Re: Моля, препоръчайте ми фитнес в квартал Изток!!нови [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор kapo_di_tuti_kapi (godfather)
Публикувано17.01.07 15:25

Здравейте, веселяци!
Явно добре си прекарвате в сайтчето.
Може би сте забравили, но dir.bg е сайт, в чийто форум нормалните хора дискутират дадени теми.
Писнало ми е от такива като вас, които поради липса на всякакво друго занимание само си търсят с кого да се заядат по Интернет.
Не си мислете, че можете да разрешавате проблемите си, като си изкарвате комплексите върху другиго.
Относно целия този въпрос (или по-точно въпросТ) свързан с това кой е най-добрия фитнес в Изток, в София или в цяла България мога само да ви кажа, че всеки се бори за място под слънцето и има право да съществува свободно, ако не пречи никому с това свое съществуване.

Относно фитнес около парк-хотела, еми ако не се лъжа то в сградата на самия парк-хотел има фитнесзала.

[image][/image]

Редактирано от kapo_di_tuti_kapi на 17.01.07 15:29.

Тема Здрасти, капо!!!нови [re: kapo_di_tuti_kapi]  
Автор митбacтapд (приказно копеле)
Публикувано17.01.07 21:44

Ей, така, както си изкарваме добре в сайтчето, реших да ти задам една логическа задача (заклевам се, не се заяждам, не бих посмял да го правя с годфадъра). Ето и условието:

1.Профил за kapo_di_tuti_kapi
Email
Име kapo_di_tuti_kapi
Вид потребител godfather
Всичко мнения 3
Web страница
Занимание (професия)
Хоби
Местонахождение
Биография
ICQ номер
Регистриран на 17.01.07 15:09

2. Re: до уф [re: yф]
Автор bobi_maxo (ненормален)
Публикувано 17.01.07 15:06

Ти си много малоумен!Само най-големият тъпак може да рекламира по този начин!
И съм решил да не споменавам повече името на клуба,защото не ми трябват Сулю и Пулю във фитнеса!Фитнеса става от затворен тип и външни хора (освен с препоръка!) няма да могат да посещават фитнеса!
Ходете си във вашите фитнеси,с педали-инструктори(изключвам хората на който работата като инструктор, и фитнеса им е в сърцата)!

И никога повече не се занимавайте с мен!

Как би интерпретирал пускането на мнение от Боби в 15:06 на 17.01.07, регистрацията си в 15:09 на 17.01.07 и пускането на собстввеното си мнение в 15:25 на 17.01.07?

Аз бих казал, че пишеш доста бързо, Кръсник! Респект! А, относно залата ти, немам никви наблюдения от нея, а само от това: "Само най-големият тъпак може да рекламира по този начин!" Край на цитата, братко, бъди безсмъртен и се пази от лошите мафиози!!![image]lips[/image]

Тема Re: Здрасти, капо!!! [re: митбacтapд]  
Автор kapo_di_tuti_kapi (godfather)
Публикувано18.01.07 08:22

Hi(хай),
тъй както не се заяждаш, а то баш така си стана.
И на мен ми писна да ме мислят за "сульо и пульо", реших и аз да ти обърна внимание:
първо явно не си забелязал ама не ме вълнува особено дали някой ме мисли за Боби, за Гошо, за Пешо или някой друг, който си избереш твой познат.
И второ за последен път се занимавам с малки простосмъртни като теб, писна ми от заяждачи, а кой се заяжда, само този който завижда.
в Италия, където бях доскоро, уж всички мразят италианците(жабари, това-онова), не съм забелязал такова отношение, каквото тук.
така че докато има нещастници като теб, които могат само да се крият зад някакъв ник и да се заяждат със "сульо и пульо" никога тази държава няма да стане европейска.
и трето на което най вече искам да ти обърна внимание е 86.185.(другите ще ти ги пратя на мейла) ако си такъв хакер би трябвало да знаеш какво е това( специално за всички които не знаят това е началото на IP адреса на моя приятел и като му вляза тия дни в компютъра ще трябва пак да става спонсор на някоя компютърна компания)

бъди жив и здрав "сульо"
с уважение "Боби"

Тема Абе, Боби...нови [re: kapo_di_tuti_kapi]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано18.01.07 09:56

Виж сега, Боби, Капо или както там решиш...първо всички сме простосмъртни...второ, човекът прави някакви реални изводи, ти му вадиш вода от 9 кладенеца. Всички вече се убедихме, че с теб няма разумен диалог, защото ти като не можеш да изтъкнеш довод започваш да обясняваш, че ти е писнало и вече няма да се занимаваш...да следващият пост, който не ти е по кефа. Ми кат си толкоз велик не отвръщай на нищо. Другото, което се набива в очи е, че стилът на всички тези писания под различни никчета е ЕДИН И СЪЩ! Или ти си посредствен, ама много посредствен, та всеки елементарен мозък пише като теб, или не си глупав, но пишеш под различни никчета...
Давай сега, започвай да бълваш колко сме такива и онакива и как целия свят бил различен, но ние тук за нищо не ставаме...малко ми прилича на "който не скача е червен". Не винаги агресивното поведение е правилен избор...и свикни с мисълта, че не се харесваш на всички - ще живееш по-леко.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.