Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:44 03.11.25 
Спорт
   >> Аеробика и фитнес
*Кратък преглед

Тема аеробиканови  
Автор swim_women (приятна)
Публикувано08.01.07 22:37

Много се извинявам,но искам да питам за елитни клубове по аеробика в София?Благодаря предварително на всички.

Тема Re: аеробиканови [re: swim_women]  
Автор bobi_maxo (нормален)
Публикувано08.01.07 22:45

Виж в Универсиада,Юлива(на Раковска), или в по-големите фитнеси в София.

Тема Re: аеробиканови [re: swim_women]  
Автор ПИHГBИHO (непознат )
Публикувано08.01.07 22:52

Здраве желая!Аз съм Пингвино!

Аз се занимавам професионално с фитнес.Ти сама трябва да си решиш кое повече те влече,но според мен трябва да се откажеш и от аеробиката и да се насочиш към фитнеса.Фитнеса ще ти даде много повече.Ще стегнеш и ще огормиш тялото си.Както и да изглеждаш може да имаш перфектното тяло само за 3 месеца.Естествено ако се занимаваш сериозно.Но трябва да знаеш,че ще се натоварваш повече от аеробиката.

Тема Re: аеробиканови [re: ПИHГBИHO]  
Автор bobi_maxo (ненормален)
Публикувано09.01.07 12:33

Аз прочетох в мнението къде да си намери зала по аеробика,а не дали да избере някакъв спорт.А,и ти май неотбираш много много защото в едно друго мнение просто незнаеш за какво става въпрос!Ти къде се занимаваш професионално с фитнес?

Тема Re: аеробиканови [re: bobi_maxo]  
Автор ПИHГBИHO (непознат )
Публикувано09.01.07 20:07

Здраве желая!Аз си отбирам много добре.Просто аз не съм от този град и не мога да отговоря и просто си дадох мнението за фитнеса.

А според теб къде може да се занимаваш ПРОФЕСИОНАЛНО с фитнес освен в зала?

Тема Re: аеробика [re: ПИHГBИHO]  
Автор bobi_maxo (ненормален)
Публикувано09.01.07 21:55

Тогава защо не знаеш какво е креатин и кленбутерол?Това са неща от "ежедневието"на трениращият в залата!Креатина е суплемент за сила и качване на килограми.Използава се тогава когато искаш да качиш маса или сила,подпомага задържането на протеина в мускула както и задържането на вода(което е страничен ефект).Ефикасно се усвоява тогава когато се приема с някакъв бърз въглехидрат(плод,корни,глюкоза,или дори захар).
Кленбутерола е продукт който се използва по принцип от асматици,но трениращите в залите са разбрали че действа на организма като засилващ горенето на мазнини продукт.Страничният ефект от него е висок пулс,изострени нерви,треперене на пръстите на ръцете.Добре се комбинира с винстрол например.
Ако има други неща който не знаеш пиши!

Тема Re: аеробиканови [re: ПИHГBИHO]  
Авторfitgirl (Нерегистриран)
Публикувано09.01.07 22:01

aero-bg.com
Избери си сама. На този адрес са всички по-известни клубове в София. Има и препратки към техните сайтове.
Най-добри са Боди арти Кали на стадиона, Спарта, The GYM на Стрелбище и то май не остана. Говорим за добре оборудвани лукс зали по аеробика с капацитет около 50 човека. Иначе залички колкот щеш.
Сега очаквай поток от излияния от разни инструктори, които ще си хвалят уменията и залите. Винаги става така за жалост, няма колегиалност и етика, всеки се бие в гърдите до посиняване. Успех

Тема Re: аеробиканови [re: fitgirl]  
Автор swim_women (приятна)
Публикувано09.01.07 22:16

Много ти благодаря!За разлика от теб никой друг досега не ми е давал конкретен отговор!Само използват въпроса ми за някакви дребни разправии!
Много моля такива да не използват моя въпрос за лични битки!!!
А,теб fitgirl искам да те питам от къде да си купя екипчета пододящи за аеробика?Благодаря ти!

Тема Екипчетанови [re: swim_women]  
Авторfitgirl (Нерегистриран)
Публикувано10.01.07 10:47

Ооооо, екипчета сега има навсякъде, зависи за какви парички искаш да пазаруваш. И понеже питаш за луксозни и добре оборудвани зали, предполагам, че ще искаш и хубави и качествени дрешки. В магазините на Nike и Adidas има доста голям избор от бюстиета, панталонни /нали сега така се играе/ и блузки. Всичко е страхотно ушито и много красиво. Другата марка, слава Богу вече и у нас, е Freddy - мания направо. Има в City центъра при хотел Хемус и на околовръстното в големият магазин на SLS. Freddy е профилирана точно за аеробика, танци и такива спортове, където движението е активно и на всички посоки:) Много удобни са им всички дрехи, а маратонките са нечовешки. Аз лично играя с Freddy и Nike. Важното е на теб да ти е удобно, може и да е парцалче за 5лв. Успех в пазаруването

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.