|
|
|
Тема
|
Проблеми с корама
|
|
| Автор | 123 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.08.05 15:35 |
|
|
Имам проблеми със средата на корема. Каквито и упражения да правя(въртене, преси) не мога да сваля килограми. Някой може ли да ми помогне с някаква идея която е пробвал и работи?
Благодаря предварително:)
| |
|
Тема
|
Re: Проблеми с корама
[re: 123]
|
|
| Автор |
bugi_bugi ("лошата") |
| Публикувано | 31.08.05 12:39 |
|
|
Единственото, което работи, за да сваляш, е калорийният дефицит. Т.е. приети калории<изразходвани калории. Само така се сваля!!! Но няма да свалиш само от коремната област - зоново отслабване е НЕВЪЗМОЖНО. Още никой не е измислил рецепта как да стане.
Как се постига това чудо "калориен дефицит"?! Ами, "преразглеждаш" си начина на хранене, увеличаваш и физическата активност, като освен "тежки" тренировки (предполагам, че това си имал предвид под "упражнения"), включваш и кардио - скачане на въже, интервално тичане или колоездене, плуване, т.н. Има и разни други нещица, които могат да помогнат като хранене често (на къси интервали - през 2-3 ч.) по МАЛКО, задължителен прием на протеин на ВСЯКО хранене, задължителна закуска, по-малко въглехидрати (да не кажа много малко), достатчно вода.... Порови из нета и дори в архива на този клуб (или по-добре разгледай сайта на SpiderSport) и много неща ще ти се изяснят. УСПЕХ!!!
Усещаш ли жегата зад ъгъла?
| |
|
Тема
|
L-карнитин ...
|
|
| Автор | Пpяkop* (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.09.05 14:41 |
|
|
... бягане и никва храна след 6 вечертъ    
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
nikolaos (влюбен) |
| Публикувано | 05.09.05 00:41 |
|
|
Значи, не правя реклама, но аз си купих един чай от Хербаллайф, и съм страшно доволен. Струваше около 75 лв, но ефекта е невероятен. Топи само мазнини. Само в корема си изгубих около 10 см. И след това бях толкова доволен, че спрях да ям хляб, сладки работи, пържено. Сега корема ми е много добре.
Пробвай и успех.
| |
|
Тема
|
[re: nikolaos]
|
|
| Автор | ypинaтopa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.05 01:48 |
|
|
а как ти е уринирането?
Чувала съм че след този чай има много сериозни проблеми с урината!
| |
|
Тема
|
[re: nikolaos]
|
|
| Автор | няkoя (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.09.05 00:00 |
|
|
Моля, сподели този чай от дистрибутор ли го купуваш и как се казва /ако рекламата не е позволена в клуба, то пиши ми на teatral@abv.bg/.
Благодаря предварително!
| |
|
|
|
|