|
Тема
|
До Спайдерчо
|
|
Автор | Hoнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.05 23:16 |
|
обръщам се към теб за съвет. Не знам къде точно греша, но явно има нещо, което не е наред с мен, когато спортувам. Значи започнах от февруари да спортувам средно интензивно, което ще рече по три пъти седмично, по 50 до 60 минути. Правя средно по 30 минути аеробни упражения, след това и упражнения с уреди - по три серии по десетина пъти, като не слагам прекалено много тежести,....и накрая стречинг. Целта ми е просто поддържане на форма и добро настроение, като НЕ искам да правя мускули, релефи и така нататък, а и нямам толкова какво да топя като мазнини. Не знам дали подобен тип програма е добра за целта.
В началото като започнах първите два месеца, всичко бе нормално...След това обаче започна да ме наляга един ама буквално вълчи и неконтролириуем апетит след тренировки, тъй като тренирам вечер, та чак често не мога да заспя , будя се нощем и изяждам някакви огромни количества, понякога повече от 2500 калории за вечерта, като най-много налитам на шоколади и други въглехидрати....Така за последните месеци качих два килограма и не че се оплаквам засега, но не искам така да продължавам...
Кажи ми какво да правя, за да избегна тези кризи, проблемът е, че не мога да ям много преди тренировки, защото след това ми се гади по време на упражненията и ми е тежко на стомаха,
Може би трябва да вземам някакви добавки или Л.карнитин?
Мерси
А, да данните ми са 30 години, 1 71 см, 53 кг
| |
Тема
|
Re: До Спайдерчо
[re: Hoнa]
|
|
Автор |
gal (oxygen) |
Публикувано | 14.07.05 09:35 |
|
Как се храниш през деня?
Подобни изблици на глад обикновено са свързани с неспособността на тялото да се възстановява защото не му подаваш достатъчно белтъчини и калории.
Тенденцията е доста неприятна и рискуваш да натежиш с времето.
Като цяло не тежиш много, възможно е да се наложи да ревизираш и тренировките и диетата си.
| |
Тема
|
[re: gal]
|
|
Публикувано | 15.07.05 09:01 |
|
Какво имаш предвид да ревизирам диетата и тренировките? В смисъл да намаля натоварването ли, да правя повече кардио и по-малко с уреди или точно обратното? Защото както отбелязах, нямам за цел да правя мускули, а просто да се движа повече...Може пък наистина да прекалявам и да се натоварвам повече, отколкото ми е необходимо..
Проблемът е, че сега като е горещо, през деня не успявам да ям нещо калорично, а ако успея, след това не мога да тренирам спокойно, тежи ми в стомаха...nacupvam se] Какво и колко трябва да ям тогава в дните на тренировки?
Мен това ме учудва, че в началото като започнах, нямах такива изблици на глад, те започнаха след първите два месеца...
| |
Тема
|
[re: gal]
|
|
Публикувано | 15.07.05 09:09 |
|
Извинявай, още един въпрос
Не разбирам какво толкова има да се възстановява тялото ми, след като за една тренировка не хабя повече от 200 калории в крайна сметка....а след това изяждам десет пъти повече от това По какъв метаболитен или не знам какъв закон се случва тази диспропорция?
| |
Тема
|
[re: Hoнa]
|
|
Автор | spidercho (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.07.05 08:21 |
|
Приемаш ли белтъчини на всяко хранене?
Колко пъти на ден се храниш?