Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:48 04.11.25 
Спорт
   >> Аеробика и фитнес
*Кратък преглед

Тема fitness instructor  
Автор aerobic_maniac (непознат)
Публикувано09.07.05 14:50

Nqkoi poznava li dobur fitnes instruktor v Plovdiv, i kude moga da go namerq? Ako znaete i gore-dolu kolko bi mi struvalo, 6te sum bezkraino blagodarna:)

Тема Re: fitness instructorнови [re: aerobic_maniac]  
Автор FarSeer (stranger)
Публикувано09.07.05 18:59

имаше един Сергей във Перлата. наблюдавах как тренираше един пич в продължение на няколко месеца и доста добре го стегна. определено си разбира от работата. там има и една мадама, която също е доста добра, но май тя се занимава главно с жени. до колкото си спомням тарифата им беше 50 лв на месец или нещо такова. също съм чувала, че във фитнеса на гребната тренират доста напреднали и предполагам и там ще има добър инструктор. даже може и да ти легне по-евтино
сега ще ти кажа и къде да НЕ ходиш-в новия ТОТАЛСПОРТ. само ти взимат парите и ти дават някаква готова програма без да се съобразят с целите ти. абе личи си, че момчетата горе-долу могат да ти обяснят как да ползваш уредите, но не и как да тренираш и да се храниш.

Автор FarSeer (stranger)
Публикувано09.07.05 19:02

опа, чак сега видях, че си жена, сори. значи питай за тази мадама в Перлата (не и помня името)-наистина е много добра. има една жена дето ходи там и е минала през нейното обучение-направо изглежда невероятно. такова тяло и релеф рядко се среща...

Тема Re: fitness instructorнови [re: FarSeer]  
Публикувано09.07.05 22:27

A ti v Perlata li hodish? Na men ne mi trqbva instruktor, koito da mi sedi do zadnika dokato treniram, a prosto da mi izgotvi programa za trenirovki sprqmo celite mi!!! I vse si misleh, 4e shte e po-evtino ot 50 leva . Tova ne e li cena za li4en instruktor? 6te opitam da razu4a za tazi madama i blagodarq...ako imash nqkva dopulnitelna informaciq 6te se radvam da q spodelish!!!

АвторMilenka (Нерегистриран)
Публикувано11.07.05 11:27

Здравейте!
Дали може да ми дадете малко инфо за прилични фитнес клубове на сносни цени в Пловдив? Предстои да се местя там, а нямам идея къде може да се спортува в града. А, и може ли да ми дадете адреса на фитнес-клуб "Перлата", цени и такива неща.
Предварително благодарял

Тема Re: fitness instructorнови [re: Milenka]  
Публикувано11.07.05 15:27

Здравей,
ще ти дам имена на някои зали или поне на най-известните.
Масъл Арт - ул. Гладстон 15 (Синдикалния дом)
Корадо (в ж.к. Тракия)
Перла - с/у Централна гара
Симфония - ул. Авксентий Велешки (до "пеещите фонтани" на градската градина)
Total Sport- ул. Екзарх Йосиф 13

Честно да си призная не знам къде е най-хубаво, но от това, което съм чувала, май Перлата е най-добрият вариянт и като уреди и като цена. Иначе Тотал спорт-а е най-новото, но пък цените са леко пресилени.....това си е лично мое мнеие, но и не само:) Аз си ходя в Симфонията и съм си доволна!!!

Авторпeпa (Нерегистриран)
Публикувано13.07.05 14:40

здравей, аз ходя в една нова зала Reflex в кичука, пресечка на македония. фитнес инструктор там е Георги Диментиев, културист, бивш състезател и шампион на незнам си какво, абе бая титли има. Аз съм много доволна.
Цени:
индивидуална тренировка с него (до гъзъти така да се каже) - 3 лв.

Хранителна програма - 9 лв.
Тренйировъчна програма - 9 лв.
И двете програми за всичко 13 лв.

Цените са супер според мен. ти преценяваш. а и имат чисто нови уреди Vasil Neo Gym.

Тема Re: fitness instructorнови [re: пeпa]  
Публикувано14.07.05 10:40

Strashno mnogo ti blagodarq za cennata informaciq. Sus sigurnost shte go posetq tozi instruktor i opredeleno tezi ceni, koito mi davash sa kude, kude po-dobre ot 50lv.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.