|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
За L-карнитина
|
|
| Автор |
Плoвдивчaнka (зелена) |
| Публикувано | 03.05.04 14:09 |
|
|
Не че ще го взимам, но тук сте казвали, че не върши работа без физическо натоварване. А гледам в едно списание реклама на препарата за отслабване "SLinea", съдържащ L-карнитин, инозитол и някаква си хидроксилимонена киселина. В рекламата пишеше, че се препоръчва за хора със склонност към напълняване, които не се движат много. Нещо си противоречи с онова, което съм чела тук. ???
Насила хубост не става.Редактирано от Плoвдивчaнka на 03.05.04 14:10.
| |
|
|
|
ти ако си купиш бисквити "катеричка" вътре катеричка ли очакваш да намериш... в общи линнии се препоръчват за хора с надормено тегло, които не се движат, но никъде не е доказано и никъде не пише, че въпростите хора действително ще отслабнат - тези препарати до някъде блокират трупането на мазнини, но не са магическа пръчка, с която мазнинките да изчезнат за секунда... ако не се движиш и се тъпчеш с всичко вкусно, което ти попадне, има да чакаш да отслабнеш... но ако се движиш и спортуваш, регулираш храната и храненето, и заедно с това взимаш фетбърнъри - би трябвало да има добър ефект... хубавото им е, че някои от тях подтискат апетита, но и това си има лошите страни... късмет...
| |
|
|
|
koi e nai dobria l-carnitin.az sportuvam 3 pati v sedmi4ata.sled kolko vreme ste ima rezultat.ne sam debela 49 kg sam i sam visoka 168.prosto iskam da se otarvia ot dosadnite bri4ove i da stana malko relefna
| |
|
|
|
може би просто търговците се опитват да зарибят по-голям кръг потенциални клиенти
тези, които спортуват се надържат на движението и биха посегнали към карнитина само като помощно средство за постигане на желания ефект, а не като основно
докато неспортуващите биха се хванали за карнитина, като за единственото спасение от отвартщението, което виждат в огледалото, горе долу с думите "искам перфектно тяло, но някой друг да се потруди вместо мен", т.е някой друг да ми свърши работата
общо взето движението е заложено в природата ма човека и тялото си го търси, подава ни сигнали, колито често не тълкуваме
аз, след като започнах активно да се занимавам, недоумявам как съм живяла преди това, ограничавайки движенията си и поддържайки прилични килограми само с диети...
невероятно е усещането на стегнатото тяло, супер готино и вдъхновяващо, особено за човека отсреща
и понеже много се отместих от темата, замисли се над следното:
1.ако целиш перфектна фигура и с досегашния си начин на живот (хранене, движение...) не я постигаш, помисли за промяна на водещото обстоятелство - начина на живот, там е ключа
2. дори и карнитина да има ефект без да се движиш, какво ще стане след като спреш-бомба със закъснител, ще си върнеш килограмите и ще изпаднеш в депресия
3.ако имаше такива вълшебни средства, нямаше да има толкова пълни хора и най-малкото вече да са измисли и други вълшебни хапчета- за поумняване, за подмладяване....

танцувай по ръба на острието
| |
|
|
|
бричове с L-Carnitin не се махат... а и при мерките, които си дала, не ми е ясно къде точно си ги видяла тези бричове... ако искаш релеф - намери си зала за аеробика или ходи на фитнес... няма смисъл да се тъпчеш с препарати, само защото си чула, че някой друг го прави... велоергометъра помага за стягане на бричовете, но не прекалявай... а за да ти бъдат мускулите освен релефни също и красиви - не забравяй много да се разтягаш след тренировка...
късмет...
| |
|
|
|
Както казах и в първия си постинг, не смятам да взимам препарата. Нито пък L-карнитин отделно. Въпросът ми беше: ако не върши лработа при нетрениращи (както съм чела тук), защо тогава го има в този препарат?
Колкото до "досегашния" ми начин на живот - не съм казала, че не се движа.   
Насила хубост не става.
| |
|
Тема
|
Re: промени начина на живот
[re: divna]
|
|
| Автор | ani (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.05.04 19:53 |
|
|
vijte ne ste me razbrali.zna4i az sportuvam i to mnogo.2 pati v sedmi4at xodia na fitnes sa individualana izgotvena za men trenirovka vednaj xodia da bigam i vednaj na kalanetika.ako tova ne e sportuvane to kakvo e.
pitax vi pil li e nikoi l-carnitin kato sastoto vreme e sportuvali sled kolko vreme e vidial rezultat.za ulesnenie dadox danite si.i drugia mi vapros e koia marka spored vas e nai dobra.
i molia xora koito sa izpolzvali da mi otgovariat,zastoto ot ob6ti prikazki ne se nujdai tiax vseki gi znae.a i dori i da spra da go pia edva li ste ka4a i t.n zastoto sportuvam redovno.
a prikazki 4e sport i ra4ionalno xranene i t.n se nujdaem za perfekno tilo ve4e i 2 godi6nite de4a.
| |
|
Тема
|
[re: Плoвдивчaнka]
|
|
| Автор | mort (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.05.04 14:47 |
|
|
ИМЕННО ЗА ДА ЗАБАВИ НАТРУПВАНЕТО НА МАЗНИНИ ,НО БЕЗ ТРЕНИРОВКИ ПРИЕМАНЕТО МУ Е БЕЗМИСЛЕНО.ТРЯБВА ДА СЕ ПОПОТИШ ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ.
КОЛКОТО ДО ВЪПРОСНИЯ ПРЕПАРАТ СЪДЪРЖАЩ L-KARNITINA ЯВНО Е РЕКЛАМЕН ТРИК -НАЛИ НЕ ВЯРВАШ ЧЕ ПИЧА РЕКЛАМИРАЩ ПРОСТОТИЯТА С ЕЛЕКТРОИМПУСИТЕ КОЯТО СИ ЗАЛЕПЯШ НА КОРЕМА Е ИЗВАЯЛ ТЯЛОТО СИ С ПОДОБНИ СМЕХОРИИ.ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА РЕЖИМ , ТРЕНИРОВКИ И ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ. УСПЕХ:)
| |
|
Тема
|
[re: ani]
|
|
| Автор | izpolzvalata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.06.05 22:38 |
|
|
az izpolzvah L- karnitin i sum mnogo dovolna, ne sportuvam a otslabnah s 6 kg za mesec, ne znam na niakoi ot vas moje da ne mu podeistva taka :) a za markata - mai na Adi pharma sa nai- dobrite
| |
|
|
|
Az sushto do skoro pih L-Carnitine i vse se 4udeh koga shte vidq rezultat, kogato v kraina smetka mi kazaha, 4e vsushnost moje samo da si vuobrazqvam 4e ne mi deistva. Iskam samo da poqsnq, 4e az go pieh za relef, predvid, 4e treniram po 5 puti sedmi4no i ve4e sum postignala nqkakvi rezultati.S edna duma ne sum imala vuzmojnost da go usetq v kilogramite....az po-skoro ka4ih edin kg i polovina za oklo mesec, no muskulna masa. Edno e sigurno deistvat, no bavno i s mnogo trenirovki. Az li4no polzvah Univeral, no ne sum sigurna dali tozi e nai-doriq.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|