|
Тема
|
relef za jeni
|
|
Автор |
aerobic_maniac (непознат
) |
Публикувано | 12.06.05 13:25 |
|
Zdraveite,
az sum momi4e na 18 godini i ot godina i 7 meseca igraq aerobika(bez nikakvi dulgi periodi na po4ivka) i ot 9 meseca sum i instruktor(vse oshte s ne mnogo opit, no s jelanie da natrupam)
Vse edno....pisha po drug povod. Edna ot celite mi e da napravq vujmojno nai-relefno tqlo v ramkite na esteti4noto, razbira se. Postignala sum ve4e dobri rezultati, no iskam malko po-dobre oformena presa. Pravq dosta za dolna 4ast(kato po-problemna) no imam oshte dosta da rabotq. Vzimah za okolo mesec i polovina L-Carnitine no mai nqma golqm efect.Ta vuprosa mi e dali da ne probvam drug produkt za ka4vane malko muskulna masa i kakuv da sprqmo merkite mi: 167sm., 52kg?
| |
|
Най-общо може да се каже, че въглехидратите в хараната и аеробиката като вид физическа активност пречат на мускулната маса.
В твоя случай храната ще е основното ти средство.
| |
|
Аз освен с аеробика се занимавам и с фитнес, но твърде рядко. При положение, че играя 4 пъти аеробика в седмицата ходя и на фитнес веднъж(знам че е твърде малко), но мисля вече поне 2 пъти да станат:)Вкъщи също правя лицеви опори, коремни и с гирички.
Та имайки предвид честотата и типа на мойте физически натоварвания каква диеата горе долу ще ми предложиш?За сутрин, обед и вечер.
Аз сутрин си закусвам по принцип, а на обяд някой път прескачам, защото нямам време и така забравям, а на вечеря гледам да ям малко и то салата. Проблем с количествата нямам, но не знам кое е най-подходящо за мойте цели.....може би протеини в храната или.....?
| |
|
Аз мисля,че човек трябва да яде всичко!Организмът има нужда от разнообразна храна с която да си набавя всякакви нужни вежества.Не е добре да ставаш роб на тялото си.Думите ми се потвърждават и от една мадама,която водеше фитнес предаване и обясняваше,че яде всичко,освен пържено.Мадамата изглеждаше перфектно(плочки,релеф,перфектна визия).Всичко е тренировки,постоянство и воля!!!Яж всичко без пържено.Под яж всичко имам предвид без да прекаляваш с определени храни,но ако ти се хапва нещо въглехидратно си хапни без да те гризе съвестта.Попринцип спортистите имат нужда от повече протеинови храни и затова може да наблягаш на пилешки гърди и риба!Аз лично не спазвам никаква диета но тренирам здраво и се чувствам много добре!Напоследък скачам на въже-идеалния метод за сваляне на кила и постигане на релеф!Успех!
| |
|
В отговор на:
Аз мисля,че човек трябва да яде всичко!
Опитай да опишеш това "всичко".
| |
Тема
|
Re: relef za jeni
[re: aerobic_maniac]
|
|
Автор | MARl (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.05 11:37 |
|
ZDRAVEITE.PROCETOH VASIIA PROBLEM I STE VI KAZA I MOITO MNENIE.MOZE BI TRIABVA DA PRODALZIS SAS L-CARNITINA ZATOVA CE SE PAK TOI DAVA DOBRA IZDRZLIVOST NA ORGANIZMA PRI FIZICESKI NATOVARVANIIA.TOVA E EDNOTO.DRUGOTO E DA SI ZEMES EDNO PROTEINCE KOETO STE IMA SASTAV PRIMERNO KAM 50-55% PROTEIN I KAM 20% VAGLEHIDRATI.I SE PAK NALI ZNAES CE VSICKO ZAVISI OT METABOLIZMA NA COVEKA I TRIABVA DA OTKRIES KOE TOCNO STE TI POMOGNE.SPORED MEN TOVA E FORMULATA ZA TEB A TRETOTO E DA ZEMES PROTEIN S 85-90% CIST BELTAK OBACE VAGLEHIDRATITE DA NAVAKSVAS S IADENE NA HRANA SADRZASTA VAGLEHIDRATI.USPEH.
| |
|
|
|
|