|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
TaeBo
|
|
| Автор |
dnt75 (непознат
) |
| Публикувано | 16.01.03 17:09 |
|
|
zdraweite !
Nyakoi sluchaino da se e zanimawal s Taebo ?Ima li nyakoi predstawa dali na pazara moze da se nameri wideo kaseta s takiwa uprazneniya ??
| |
|
Тема
|
Re: TaeBo
[re: dnt75]
|
|
| Автор |
Jacket (Soulsick) |
| Публикувано | 19.01.03 13:26 |
|
|
Поразрови се малко в архира. Имаше една тема със линкове към видео материали, ама не знам дали беше точно за Таебо...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | aq (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.01.03 14:57 |
|
|
Zdrasti,
ako si ot Sofia,mojesh da namerish video kaseta s tae-bo v edin sporten magazin na Pirotska.Obache ne e kato originalut.Е,това можеш да го разбереш само ако си запознат с оригинала така че пак щте ти свърши работа.
Успех!
| |
|
Тема
|
[re: aq]
|
|
| Автор | dnt75 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.01.03 16:42 |
|
|
mesri -obache kade tochno se namira tozi sporten magazin na Pirotska?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | aq (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.01.03 08:32 |
|
|
Ako si ot Sofia trqbva da go namerish.Sujalqvam che nemoga da ti obesnq po-podrobno,no az ne sum ot SF.Znam samo che e ot edin sporten magazin na Pirotzka,poneje ne sum si kupuvala kasetata lichno,a chrez edna priqtelka koqto e ot Sofia.
Opitai se da si namerish originalut ,zashtoto tazi e na mnogo po-slabo nivo.Imashe edna reklama po TV ,mai beshe na TOP SHOP 2 касети 100 лв ,обаче си заслужават парите.
Е,ти си решаваш съжалявам че немога да ти помогна повече.
| |
|
|
|
magazin N1 - pirotska 3 - v bezistena
magazin N2 - pirotska 12 - sreshtu malkiq cum
magazin N3 - georg vashington - tva e prqka na pirotska. bash mejdu dvata magazina e. trugvash posoka garata i she go vidish kude e, vednaga kat presechesh tramvainata liniq na 20 i 22 vlqvo
23.VI.2003 УВО
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kлиo (дива) |
| Публикувано | 05.02.03 09:18 |
|
|
Здравей!
Чакай да те питам,като ти се тренира тай-бо,защо не вземеш да дойдеш на "Славия" при Емо,може пък да ти хареса.
| |
|
Тема
|
[re: kлиo]
|
|
| Автор |
Saryin (hidden dragon) |
| Публикувано | 06.02.03 00:12 |
|
|
*
страстите обясняват много неща, но не ги оправдават
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Helena (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.02.03 10:12 |
|
|
А там как са групите? Има ли за начинаещи, напреднали и пр., или просто са си в различни часове - според това кой кога иска да ходи?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ProBily (nP06u|\u) |
| Публикувано | 10.02.03 16:34 |
|
|
Може ли да кажеш нещо повече за тези тренировки? Кога и къде се провеждат? Колко време протича една тренировка? Има ли групи за начинаещи и напреднали? Колко пъти в седмицата трябва да се ходи? Има ли тренировки по Тае Бо и в други софийски зали? Конкретно ме интересуват зали в югозападната част на София. Много въпроси зададох май, а ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|