|
Тема
|
Помогнете ви със съвет
|
|
Автор | The Cat (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.03 10:19 |
|
Страхотно съм се запалила да започна да посещавам фитнес зала и вие сте виновни за това :)))
Дано не ви се стори глупава молбата ми, но имам нужда от съвет. Не мога да преценя какво трябва да облека и да обуя, за да се чувствам добре и да ми е удобно.
Предварително ви благодаря!
| |
|
аз ходя с най-обикновен анцуг и тениска, важното да попиват потта, и ...квото и да облечеш сложи спортен сутиен
e kissing u
| |
Тема
|
Re: Помогнете ви със съвет
[re: The Cat]
|
|
Автор |
Bum-Bum (pitbul lover) |
Публикувано | 14.06.03 23:26 |
|
Нещо, което да не разсейва мъжете в залата 
u can run, but u will only die tired
| |
Тема
|
[re: The Cat]
|
|
Автор |
gal (oxygen) |
Публикувано | 15.06.03 13:17 |
|
izberi si neshto leko s koeto da imash pylni amplitudi na dvijenie, nikyde da ne ti se smykva ili da te pritiska... edin po-shirok sporten pantalon i potnik sa perfektna komibacia. Ne se navlichaj kato povecheto hora, ako izglejdash kato taliban trenirovkata ti niama da e po-efektivna.
some things never change, and some do
| |
|
Извинявай за тъпия въпрос, но какъв е този спортен сутиен и дали мога да го намеря по щандовете с бельо, или в спортен магазин 
Don't know what ya got till it's gone!
| |
|
не знам къде си, но по щандовете за бельо би трябвало да го има - изглежда така
e kissing u
| |
|
Относно обувките - избери спортни обувки с ниско ходило. Подметките трябва да не позволяват приплъзване по пода (в някои зали подовата настилка е доста хлъзгава...). Ако използваш чехли избери някой спортен модел, (повечето български фирми за спортни обувки имат подходящи модели).
С поздрав
R.S.
| |
|
Diesel Ovett
Steve Ovett
| |
Тема
|
[re: Spidercho]
|
|
Автор | Fal (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.06.03 18:53 |
|
Да, Стив Овет беше велик, Стив Крам също, но като малък бях фен на Себастиан Коу.
| |
|
|
|
|