|
Тема
|
Когато идеите имат значение ......!
|
|
Автор | жeko (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.05.07 15:53 |
|
http://www.pamisstudio.hit.bg/
| |
Тема
|
Не само идеите имат значение
[re: жeko]
|
|
Автор |
Лилит (вещица) |
Публикувано | 02.05.07 00:44 |
|
Ако приемеш 2-3 дружелюбни препоръки от мен:
1. На About страницата имаш няколко пропуснати запетаи - оправи ги. Може да изглежда дреболия, но примерно лично мен подобна дреболия може да ме разколебае дали да те избера (ако съм потенциален клиент).
2. Пак на същата страница - бих те посъветвала да смениш думата "поназнайва" с нещо друго. Разбирам, че сигурно си искал да звучиш лежерно-закачливо, с "обещание" за приятна изненада (един вид правиш се на умряла лисица, за да занижиш очакванията на клиента, та да можеш да го шашнеш после). Обаче на мене не ми стои добре тази дума - звучи някак помпозно, фалшиво "скромно", малко селски и много лузърски. Ако пък някой те разбере буквално, съвсем губиш по точки - за да те изберат, хората биха очаквали да владееш изброените програми, а не да ги поназнайваш. И между другото, ако не се лъжа, се пише Photoshop, а не Photo Shop.
3. Като се цъкне върху бутон от менюто долу, има едно малко досадно "връщане" в хоум страницата, вместо директно към целта - и трябва втори път да се клика. Не е болка за умиране, ама е леко дразнещо.
4. "Защото го заслужавате" не е добър слоган - изтъркан, некреативен и безсмислен е - всеки втори крем за лице, прах за пране или банка е с подобен. По-добре сложи заглавието на темата си като слоган - по-поносимо е. Или си намери професионален копирайтър.
Надявам се да не се сърдиш за конструктивната ми критика - позволих си я с искреното желание да съм ти полезна.
| |
Тема
|
Re: Когато идеите имат значение ......!
|
|
Автор |
vens (малко странен) |
Публикувано | 03.05.07 12:58 |
|
Аз пък да си дам градивната критика по останалото:
Първо - макар и красиво, флашчето е много тежко и бавно се зарежда. Вече всички са се нагледали на красиви и мърдащи сайтове и бързат да се доберат до съдържанието - така че е дразнещо да чакаш да ти се зареди всичко, само за да го гледаш в красива опаковка.
Второ - тези "темплейти" са просто едни миниатюрни картинки, на които нищо не се вижда. Вземи и направи едни примерни странички или поне картники на странички, ако те е страх, че ще ти ги откраднат - така поне ще може да се види повече от едно петно 50х50 пиксела.
Трето - много е обсъждано из форумите слагането на музика на сайта. Едно, че натоварва още повече зареждането, а и повечето го намират за дразнещо. Няма как да улучиш музикалните предпочитания на повечето посетители и няма да им допадне мелодията ти. Освен това мразя, когато не може да се изключва музиката - или се намесва в това, което слушам в момента, или ми пречи изобщо. Съвет - разкарай я. Един сайт-портфолио не е mp3-player и посетителите не са го отворили, за да слушат готини парчета.
И последно - като наспамиш много клубове с реклама на сайта си, си правиш антиреклама, вервай ми. Дразнещо е...
Айде успех - дано съм бил полезен (ако изобщо се връщаш във всички теми, които си пуснал, за да видиш дали ти е писал някой)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sister_of_night (NeonBlue Dress) |
Публикувано | 12.05.07 12:40 |
|
ама приятелю, .... ти сериозно ли?
.... the world in my eyes...
| |
Тема
|
|
|
Автор | jotunheimr (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.05.07 22:53 |
|
абе слоганите трябва да се забранят със закон!
след това да се направят 20 годишни курсове за това какво е слогана и как се употребява
и само тези които издържат да имат право да си лепят слогани!
А КОГА ИДЕИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ?
КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ!
толкова съм бесен на всичките глупави изсмукани пезевенски слогани които висят по билбордите!
| |
|
|
|
|