Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:36 17.07.25 
Професионални
   >> Реклама
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема КУРС ПО граф. дизайннови  
АвторCaнчo (Нерегистриран)
Публикувано11.03.05 20:38

Нйакой зане ли добър курс по дизайн?[izchervqvam se

Тема Re: КУРС ПО граф. дизайннови [re: Caнчo]  
АвторBитpиoл (Нерегистриран)
Публикувано12.03.05 19:06

Аз предлагам да започнеш с БУКВАР и с РОДНА РЕЧ за 1-ви клас.

Автор ghiacciata (matta)
Публикувано28.03.05 00:26

Курс по гпафечен дизайн?
НЕ!!

Направо ме разби....и сега какво се оказа, че моито Висше всъщност е курс...

Извиняваи не че нещо лично...

Поне ти отговорих по въпроса......това е 4-5 годишен курс зависи....и се учи само в НБУ(доколкото съм запозната) и еквивалнта му може да се каче е Книга и печатна гфика в Художестваната....въпреки, че има разлика

Може да си разочарован,ако не успееш,но си обречен ако не опиташ!

Тема Re: Какви книжки си челанови [re: ghiacciata]  
АвторXX (Нерегистриран)
Публикувано29.03.05 10:48

докато учи твойто висше...Напиши на човека какво да чете щом проявява интерес...не се пази от конкуренция щото без свободна конкуренциа няма свободен пазар

АвторMъpo (Нерегистриран)
Публикувано29.03.05 11:13

Това, което ще ти свърши работа, са официалните курсове на Adobe за Photoshop и Illustrator. Тези две програми са достатъчни за работа в рекламна агенция (сега не смятаме вече разни уеб-хави, 3D-та и т.н.). Мини първо Photoshop, после Illustrator-a, малко по-труден е за усвояване, но не е болка за умиране. В началото ще ти е малко пръчка, защото да учиш сам е неприятно, но това е положението, аз поне не знам да има курсове за тези неща, или ако има, то те не са сертифицирани.

Успех.

Тема а ти пък как се изказа неподготвенa...нови [re: ghiacciata]  
Автор la4o (FORD USER)
Публикувано29.03.05 11:26

Това, че хората учат английска и всякакви други филологии пречи ли да има курсове по английски език и всякакви други езици????

И това че си завършила ВИСШЕ образование "Графичен дизайн" прави ли те ВИСШ графичен дизайнер... Защото според мен, човек който има талант, с няколко книжки или курс или просто повече практически опит, може би, ще постигне по добър резултат от теб... а дори, може би, от преподавателя ти?

Помисли... а за да не ме разбереш погрешно - не подлагам на съмнение твоите познания по графичен дизайн... просто съм зверски несъгласен с изказването ти.

Поздрави,
la4o

Ford Mondeo - 1,8 16V

Тема Re: а ти пък как се изказа неподготвенa...нови [re: la4o]  
Автор ghiacciata (matta)
Публикувано29.03.05 20:49

има разлика между това да учиш език и това да учиш например графичен дизайн....или др.това е все едно да питам за курс по Реклама или за курс по Право

Аз не се хваля с познанията ...си, защото все още не съм завършила и въпреки,че го работа вече,защото някои неща се научават с практиката...не се учат на лекции .....,а аз имам още доста да уча...

Не ме разбираи погрешно напълно възможно е да стане по-добър от мен...или от преподаветелите ми....Но просто се издразник, защото аз толкова усилия полагам и съм пуложира,а изведнъж някои решава,че му трябва само един курс и е графичен дизайне...И това нестава само с книжки,а и с много рисуване и за това найстина си трябва талант.

Курс по графичен дизайн няма....това ме издразни...иначе които има желание намира начини...Не е лошо човек като незнае да пита...,но все пак е хубаво да помисли малко какво пита....Предполагам,че тук повечето хора са завършили специалност Реклама...Представете си да ви питам за курс по Реклама....

Тема Re: Какви книжки си чела [re: XX]  
Автор ghiacciata (matta)
Публикувано29.03.05 20:56

аз съм за конкуренциата...конкуренциата е хубаво нещо.....,ако няма конкуренциа няма и развитие и какво да те амбицира да искаш да си по-добър и все по-добър
Но то освен с книжките :CoralDraw последната версия 12,Photoshop CS,и една по-лесна Page marker,Flash...Direktor....и тн..трябва човка да може да рисува...

Тема Хм...нови [re: ghiacciata]  
АвторMъpo (Нерегистриран)
Публикувано30.03.05 14:47

Явно много държиш на това, че висшето си е висше, и аз да бях метнал 4-5 години в тази посока, и аз бих се ядосвал. Затова, съобразявайки се с мнението ти, ще дам нов съвет на Санчо: В Букурещ, в художествената академия, има специалност "Графичен дизайн". Ако искаш висше, което е достъпно за човек от балканите и едновременно с това е адекватно на ситуацията на пазара в момента, иди там. В България скоро няма да има подобно образование. Освен ако някои хора не решат да се преместят от практиката в теорията, но това едва ли ще се случи скоро.

Тема последно мнение...нови [re: ghiacciata]  
Автор la4o (FORD USER)
Публикувано30.03.05 16:20

Ти с какво кандидатства за да влезнеш в НБУ? ...с рисуване? А преди това не отиде ли на курс по рисуване? А там не ти ли предадоха основни положения, техники, теории за цвят и светлина... и така нататък...??? А има ли вероятност този, който ти е преподавал уроците (курсовете) по рисуване, да преподава и графичен дизайн?

А за разликата в ученето на различните дисциплини... да има разлика... тя е една единствена. За някой от тях просто трябва да четеш повече, отколкото за други... Така че, дали учиш графичен дизайн, език или квантова механика е все едно... въпроса е да УЧИШ... В четенето е истината.

И в тази връзка, една много приятелска забележка... въпреки че съм почти сигурен, че е от бързане... Поглеждай си поста след като го пишеш... С толкова много правописни грешки, дори и да са от бързане, сякаш думите ти олекват...

Поздрави,
la4o

Ford Mondeo - 1,8 16V

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.