|  | | 

| 

| 

| Тема |  маркетингово изследване. От къде???   |  |  | Автор | Lander (intruder) |  | Публикувано | 30.11.04 18:35 |  |  | 

Интересува ме дали някъде мога да намеря примерен проект за маркетингово изследване.Предварително Ви благодаря.

Редактирано от Lander на 30.11.04 18:40. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: маркетингово изследване. От къде???  [re: Lander] |  |  | Автор | ity (Нерегистриран) |  | Публикувано | 01.12.04 09:39 |  |  | 

Kakvo tochno ti trqbva? Dosta obshto zvuchi "marketingovo izsledvane"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: маркетингово изследване. От къде???  [re: ity] |  |  | Автор | Инa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 01.12.04 14:41 |  |  | 

Наистина е доста общо. Аз съм правила преди години Маркетингово проучване на пощенска фирма...., а на теб какво точно ти трябва?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: маркетингово изследване. От къде???
[re: ity] |  |  | Автор | Lander (intruder) |  | Публикувано | 01.12.04 16:46 |  |  | 

Да си призная не е за мен.Приятелката ми е трети курс маркетинг и трябва да правят такова.Смята да е за марка  бои и шампоани.Трябва да има някъква анкета, но преди това да са поставени задачи, хипотези, цели и т.н.Точно тези последните май че са проблемни.:)

Редактирано от Lander на 01.12.04 16:49. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: маркетингово изследване. От къде???  [re: Lander] |  |  | Автор | ity (Нерегистриран) |  | Публикувано | 08.12.04 12:02 |  |  | 

kude uchi?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: маркетингово изследване. От къде???  [re: ity] |  |  | Автор | Stella (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.12.04 11:33 |  |  | 

ami...kak da ti pomogna ne znam , az  pravia takiva neshta, no e mnogo specifichno, triabva pone edna knika da prochetesh

|  |  |  |  

|   | 
 |