|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Презумпция за невиновност
[re: Haчko®]
|
|
Автор | KK (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.08.04 21:09 |
|
з случайно съм работил в завод за бутилиране на безалкохолни напитки ("Кока-кола", представи си!), така че имам лични наблюдения.
там ти е мястото бе, нещастник, к'во се вреш в клуб "Реклама". Или като са ти поверили изключително важната задача да миеш бутилки от Coke и вече смяташ, че си компетентен да даваш съвети за корпоративната им политика ? Пфуууу ....
| |
Тема
|
Re: Това ще да е вторият случай
[re: Уфcъ]
|
|
Автор | Haчko® (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.08.04 22:30 |
|
Пак ли настъпах някого по мазолчето?
| |
Тема
|
[re: KK]
|
|
Публикувано | 26.08.04 22:37 |
|
Как да ти кажа... миенето на бутилки лично за мен е по-смислена работа от правенето на реклами, особено пък тъпи Може би не е лошо да си надигнеш дупето от столчето, да го изнесеш от климатизираното офисче и да идеш на среща с da real world Току-виж си научил, че има доста хора, които не се стряскат от напомпани изразчета като "корпоративна политика" Отдавна не пия нито "Coke", нито "Fanta", нито "Sprite", нито "Cappy" и корпоративната поУитика на великата компания гъза да си скъса, не може да ме спечели за кУиент Сам си направи сметката колко струва тая ми ти "корпоративна поУитика" 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NeonSun (Chrysobеryl) |
Публикувано | 27.08.04 17:01 |
|
Забравяш за системата за контрол на качеството -- Coca-Cola със сигурност е ISO сертифицирана. Което означава, че грешка със сода каустик трябва да е изключена.
--
Shine on~
| |
Тема
|
Сигурно трябва да уточня,
|
|
Автор |
Kpeнвиpшa (ентусиаст) |
Публикувано | 27.08.04 18:02 |
|
че от доста време насам (да приемем условно - пролетта на 2004 г.) нещата не се въртят от и около Костинброд, а около Букурещ ... дано да ме разбираш, другото би било да постна списък с мениджъри. Обратен е случаят с други фирми, напр. DHL. Няма особено значение по темата. Но твърдя, че именно от Румъния управляват България (става дума само за бранда Кока Кола, а не за ...-еску или ...-асе <-> ...-ов, ...-ски).
Всъщност нищо не твърдя за това, кой си върши или не си върши работата - само казвам да не бързаме с обвиненията директно срещу бранда. Както и сам казваш, макар и в контекст, възможни са и нещастни случаи (т.е. без някой да е виновен). Но визуален контрол за милиони бутилки си е новина за мен.
Редактирано от Kpeнвиpшa на 27.08.04 18:03.
| |
|
обсъждаме темите, а не дискутиращите плз.
| |
Тема
|
[re: NeonSun]
|
|
Публикувано | 27.08.04 19:26 |
|
Изключена не, сведена до минимум. При положение, че като че ли по-често чуваме за паднали самолети, отколкото за бутилки, пълни с гадости, вместо с безалкохолно, мисля, че няма нищо необичайно.
100% сигурност няма в нито една област на техниката, дори при АЕЦ, където нещата са доста по-сериозни, отколкото при безалкохолните, нали?
| |
Тема
|
Re: Сигурно трябва да уточня,
[re: Kpeнвиpшa]
|
|
Публикувано | 27.08.04 19:32 |
|
Ами, в контекст! Направо в прав текст го казах, че полупълната кутийка не може да бъде повод за сериозни обвинения
Визуалният контрол едва ли някога ще излезе от арсенала на "оръжията" за борба с нискокачествената продукция. При положение, че е и безплатен... щото всички, покрай които минава продукцията, могат да хвърлят по едно око - къде повече, къде по-малко втренчено.
Като свършиш ремонта у вас, звади речниците и намери някой по-нашенски аналог на думичката "бранд". Ако си мислиш, че папагалейки разни "вносни" слова се издигаш в нечии очи - на сънародниците си или на чужденците... ами сбъркал си.
| |
Тема
|
Re: Precakan ot coca-cola-obezshetenie!!!
[re: coca-cola]
|
|
Автор | coca-cola (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.04 09:52 |
|
mnogo blagodaria za umnite saveti!!!kazva te che polovin butilka kola -ne bi napravila nisho?ami porazsagdavajte taka:
coca-cola sas sigornost rabotiat s ISO,HASP ili kakvito i tam sertifikati da sa zashitili i da imat,dremimi, az sam klient i si kupuvam butilka koiato e obevena za 320gr a tia e 200gr.tova e fakta!koj e palnil,koj e sledil neme briga hora.
she pisha i do usa ,i do mamaligarite,kato ne si gledat rabotata she se potiat malko.predstyavete si che imam magazin i v momenta sam startiral reklamna kampania za novootkrit obekt i kam vseki klient -bonus kutijka,trashkam pari za reklama,trashkam pari za kutijki,i v edin moment idva mladega i mi kazva :"ako taka neseriozno she razvivash biznesa deto si go podhvanal,kakto sadarganiteto na tazi kutijka,po dobre si hodi na selo bratooo."ami prav e choveka,a az s pras v gaz.bog visoko ,car daleko ,coca-cola i drepi na shushleka za moia proval.dovolen klient she spodeli s 2-ma,nedovo;nia s 20.
predstavete si i slednata situacia,rabotia az za coca cola kato pod dostavchik na nikakva surovina,izpalniavam striktno texnite iziskvania za kachetsvo i standarti.az kato chovek ot kuxniata znam che vsichko e kachestveno i super,tova moe mnenie go spodeliam s poznati i priateli,t.e. az reklamiran coca kato edna absolutna kachetsvena napitka,i v edin moment edin ot moite priateli mi nosi kutijkata i mi kazva :ti si lagec,kak moge coca cola da e tolkova precizna v produkciata si a edin gramag ne mogat da dokarat?kak mogem da ti viarvame veche?ami i az se chudia,kak?
| |
Тема
|
Re: Precakan ot coca-cola-obezshetenie!!!
[re: coca-cola]
|
|
Автор | вoдoпиeц (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.04 12:36 |
|
Що изобщо си купуваш таквъз боклук на първо място?! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|