Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:27 15.07.25 
Професионални
   >> Реклама
*Кратък преглед

Тема Чипснови  
АвторHacpeщeн aвтoвлak (Нерегистриран)
Публикувано21.02.04 12:02

Какво ще кажете за онази раклама с бабата и дядото, който се надпреварват за чипса?
На мен много ми хареса. Някой да знае каква е? Испанска ми се стори

Тема Re: Чипснови [re: Hacpeщeн aвтoвлak]  
Автор NeonSun (Chrysobеryl)
Публикувано21.02.04 15:46

Мисля, че е гръцка -- поне вносителят на този чипс за България е грък... Преди няколко години я засичах по някой от сателитните канали, забавна е, макар и доста садистична

--
Shine on~

Тема Re: Чипс [re: NeonSun]  
Автор HaчkoМодератор ()
Публикувано21.02.04 20:34

Точно тази не съм я виждал, но имам много добри впечатления от рекламите на гърците по техните телевизии Скромното ми мнение е, че са доста напред от нас. Да не казвам, че това "В банята съм!" се появи на бял свят малко след като в една гръцка реклама се чуваше женски глас: "Eime to bagnio" (познайте какво означава).

~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~

Тема Re: Чипснови [re: Hacpeщeн aвтoвлak]  
Автор NeonSun (Chrysobеryl)
Публикувано23.02.04 22:32

Прав си бил -- рекламата е испанска. Гледах друг клип за същия чипс с участието на Антонио Бандерас. Също толкова як и провокативен. И хич не беше политически коректен :-)

--
Shine on~

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.