|
Тема
|
Питане - светлинна реклама
|
|
Автор |
ABe (разсеян) |
Публикувано | 10.11.03 14:38 |
|
Някой да знае рекламна агенция, която да не ми свали главата барабар с кожата за изработката на една двустранна светлинна реклама с р-ри прибл. 1.80 х 1.10 кв. м.?
Че три агенции попитах, но и трите са решили да изядат закуските на децата ми за две-три десетилетия напред.
Моля, за да не товарим клуба с моите проблеми, отговаряйте с клубни бележки или на електронната поща, дадена в профила ми.
Предварително благодаря!
И-и-и, който каквото пие, да си каже, та да не стават недоразумения.
Бъдете високи!
| |
Тема
|
Re: Питане - светлинна реклама
[re: ABe]
|
|
Автор |
KABИ (търсещият) |
Публикувано | 03.12.03 00:48 |
|
Като не знаеш какво искаш,защо изобщо питаш.А може би и нищо не искаш...
| |
Тема
|
[re: KABИ]
|
|
Автор | AвтoвлakЪT (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.12.03 12:14 |
|
Абе да се намира на приказка, знаеш как е... Най-вероятно, да постне тема в клуба му е била отколешна мечта, но не се е сещал какво да напише и най-накрая... Но то за тук това не е изключение... Един пита колко пари взимаме, друг иска светлинна реклама, трети твърди, че няма значение дали е таргет, на него рекламата не му харесва, следователно е тъпа и не работи и т.н.
А по въпроса за светлинната реклама - пробвай следващия път като излезеш на улицата да четеш "рекламите" по сградите и указателните табели на улиците - само след няколко преки ще откриеш надписи от сорта на : "Рекламна агенция! Печати, визитки, бланки - до 1 час " и т.н. Това са твоите хора.Ако ти е скъпо - направи си сам. Лесно е . Взимаш 2 плексигласа, печатиш ги на сито, събираш ги с една рамка, която предварително си направил и в която си поставил осветление, пускаш една жица и си готов. Сам виждаш, че няма нищо сложно и скъпо.
| |
|
Леле, колко сме отегчениииииииииии
Ти сигурно си компетентен във всяка една област и никога, ама никога не задаваш наивни въпроси... и никога не си задавал?
Цупите се, че потребителите - вашите клиенти - нямали култура. Ами създайте им я! Като видите някой, който не е в час, а все пак пита, търси нещо, обяснете му, бе! Ама не с отегчение! Щото може да е ваш потенциален клиент
Не, ти сигурно си блестящ! Как можах да си помисля друго!
Забравих да кажа - засичал съм АВе в други клубове и съм на мнение, че е човек, с когото би ми било интересно да разговарям и от когото определено бих могъл да науча доста неща. Ама вие си знаете...
Редактирано от Haчko на 03.12.03 22:05.
| |
Тема
|
[re: Haчko]
|
|
Автор | Kpивия (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.12.03 16:07 |
|
Начко, съжалявам, че трябва да обяснявам точно на теб, но ако не си забелязал, това е професионален клуб "Реклама" , а не клуб "Говорим си за реклама"! Така че, съжалявам за начина по който съм отговорил, но не намирам за подходящо тук да влизат хора, които явно не разбират от реклама, но да дават оценки за колеги ( искат да изядат закуската на децата ми за години на пред или нещо такова, цитирам по памет )
Това, което е сигурно, е че никой не се е родил научен и че всички ние сме задавали и задаваме тъпи въпроси ( според някои ) . Тук нещата по-скоро опират до начина. Защото ако каже, не разбирам, ама за това и това ми искат толкова и толкова, според вас как е цената и според вас може ли... и т.н. Същия въпрос звучи вече коренно различно и НЕтенденциозно,и на него може да му се отговори коректно. Дори някой може да му даде координати и въобще човека да си свърши работа. Но за целта трябва да избягва нападките, така както и аз бих ги избегнал при подходящ пост, естествено. Иначе всички знаем, че светлинната реклама е сравнително скъпа за човек несблъсквал се с подобен проблем. Но ако прочетохте внимателно 1-ия ми пост, където на бързо съм обяснил как горе-долу се правят тези реклами, ще видите, че всъщност светлинната реклама въобще не е проста работа :-)))
| |
Тема
|
Кривия = АвтовлакЪТ
[re: Kpивия]
|
|
Автор | Kpивия (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.12.03 16:19 |
|
,
| |
Тема
|
[re: Kpивия]
|
|
Автор |
Haчko () |
Публикувано | 04.12.03 21:46 |
|
Добре, крив, добре. Аз разбрах, а и АВе също, струва ми се.

| |
Тема
|
[re: Haчko]
|
|
Автор |
KABИ (търсещият) |
Публикувано | 06.12.03 03:20 |
|
Позволих си по-остър и невъздържан тон,защото изпратих на въпросния АВе имейл с конкретни предложения за цени, срокове и т.н.,в отговор на което получих две странни писма за отговор,които нямаха нищо общо с питането и с моя отговор.И как да се държиш,когато те правят на глупак???
Лично аз съм от 1992 година на този терен-табели,надписи,светлинни реклами и не знам как,но на година 3-4 пъти попадам на такива "клиенти",които определено са клиенти,ама на медицинските заведения...
| |
Тема
|
[re: KABИ]
|
|
Автор |
Haчko () |
Публикувано | 06.12.03 10:59 |
|
Ааа, ясно