|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Промоция на вината Менада
|
|
Автор | няkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.03 13:18 |
|
Нали тук Love Hate показа етикетите и днес влизам в един магазин и още на вратата - плакат вино+подарък. Викам аха и отивам да ги видя. Вината изглеждат хубави. Етикетите хубави. Ама подредбата...
На едно стелажче натрупали няколко реда бутилки. До тях кашон със свещи - разни видове и родове (това бил подаръка ). Над стелажа доста странно изрязан плакат с образа на един от собствениците но лозя. И като капак - на една от бутилките вързана свещ с червена панделка ама досущ като вибратор направена Взех да се хиля и всички ме загледаха като малоумен. Обясних на другарчето с мен идеята - първо се запушваш отзад и после наливаш отгоре да не изтече - и други хора взеха да се хилят.
Купих си Мерло резерве и довечера ще го пробвам заслужавало ли си е 7 те лева Взех си и свещичка ама квадратна за да не се изкуша случайно
LоveHate, бутилките си изглеждат добре. Бих казал даже готино. Стелажа нещо не ми се връзва така ама в края на краищата няма да го пия него. Но това със свещичките направо ме умори. Чия беше идеята? Можеше по един декоративен тирбушон или нещо такова. Поне за мен червеното вино не е за свещи а за камина. За свещи са бели и шампански.
Но като цяло изгледа ми хареса. Признавам си, че ако не бях чел тук, при вида на бутилка закичена с вибратороподобен предмет направо щях да ги отмина. Хубаво е да се слагат на по-светло, че с тия тъмни етикети като сврат стелажа в някое кюше и няма да се чете какво пише отгоре.
Но бутилките ми харесаха.
| |
Тема
|
Re: Промоция на вината Менада
[re: няkoй]
|
|
Автор |
LoveHate (ta tatau) |
Публикувано | 10.03.03 14:39 |
|
Ideia nemam...... obajdash se na Belvedere Distribucia i pitash, ako chak tolkova te interesuva shte ti dam tel. Tva si e otdelen vilaet - targovski otdel, s teia neshta te se zanimavat.
Obache nishto chudno tova da e miakoia METRO iniciativa, shtoto pone shtiah da sam chuval ako beshe na BD. Znachi moje da pitash Otdel Dekoracia na METRO Cash & ..kvoto tam beshe :)
btw, ako ti podariavat tirbushon deto struva min 10 lv, shtoto sdi si kupil vino za 7 lv ... trudna rabuta:)
Редактирано от LoveHate на 10.03.03 14:46.
| |
Тема
|
Re: Промоция на вината Менада
[re: LoveHate]
|
|
Автор | Гипca (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.03 19:39 |
|
не тирбушон:)) човека иска камина:)))
| |
Тема
|
обикновен тенекиен тирбушон
|
|
Публикувано | 11.03.03 09:34 |
|
Струва по-малко от лев и то на магазин. Наскоро гледах някъде. Това, че от декорациите явно идея си нямат с какво върви едно вино е ясно Няма аз да ги ограмотявам
В този случай просто още веднъж виждам, как една хубава идея може да бъде развалена от посредствен подизпълнител Що се отнася до виното - нищо особенно за тия пари. Но сигурно е въпрос на вкус.
| |
Тема
|
Аре ся - идея си нямал !
|
|
Автор | Taпa (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.03 11:49 |
|
МЕТРО никога не правят сами промоциите - и що да ги правят, като могат да рекетират клиентите си да се бръкнат за организирането. С една дума - мястото от нас, парите от вас
А вие що не пробвате с презервативи - хем са евтини, хем вървят с виното пред камината ! 
| |
Тема
|
Re: Аре ся - идея си нямал !
[re: Taпa]
|
|
Автор |
LoveHate (ta tatau) |
Публикувано | 11.03.03 13:37 |
|
S promocii i podobni se zanimava otdelna firma, koito se namira na niakolko kilometra sofiiski zadrastvania ot men.
N.B. Ama izobshto ne moga da shvana zashto trebe da se obsajda problem poroden ot nechie, edinstveno i samo negovo, saznanie. Az naprimer kato vidia svesht ne se seshtam za chukane i si mislia che taka e normalno.
Редактирано от LoveHate на 11.03.03 13:41.
| |
Тема
|
май камъни в моята градина?
|
|
Публикувано | 11.03.03 14:45 |
|
Е добре де, перверзно ми е съзнанието а вероятно и подсъзнанието. Признавам го публично и без бой Ама това не променя факта, че редящия виното на стелажите хал хабер си няма от аранжимент и от това кое с какво върви. Оттеглям се от дискусията с гордo вдигната глава
| |
Тема
|
Re: май камъни в моята градина?
|
|
Автор |
LoveHate (ta tatau) |
Публикувано | 11.03.03 14:54 |
|
Dobre de IZVINEVAM se za podredbata na stilajite:) Ma naistina ideia nemam... daje za teia promocii razbrah ot v. Pari... onzi den
| |
Тема
|
Защо ти се извиняваш?
|
|
Публикувано | 11.03.03 16:33 |
|
Да се черви оня дето не разбира от елементарни неща а тръгнал стелажи с вино да нарежда. Ти си пич и си си свършил твоята работа
Събирате ли се понякога някъде да ви видя на живо?
| |
Тема
|
Re: Защо ти се извиняваш?
|
|
Автор | ronaldinjo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.03 12:17 |
|
a koj cherpi 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|