|
|
|
Тема
|
Реклама или Новина?
|
|
| Автор |
Kpacивия (гледа сеир) |
| Публикувано | 20.12.02 14:38 |
|
|
Реклама или новина ще е ако кажат по новините, че в празничните дни абонатите на Мтел ще говорят само по нощната тарифа?
| |
|
|
|
"По-ниски цени на разговорите предлага на абонатите си "М-Тел" за Коледа и Нова година. Намалението ще важи от 21 до 31 декември 2002 г. Разговорите ще бъдат таксувани по тарифата за ненатоварена часова зона." , гласи това съобщение на Мтел, или по друг начин казано 10 дена ще говорим по-евтино, ура!
От 21 до 31 декември ако не се лъжа има 4 дена официални празници. В договорът ми с Мтел пише, че събота, неделя и официалните празници така и така трябва да ми таксуват разговорите по нощна тарифа. И какво излиза, че всъщност Мтел ми дават 4 дни в които ще говоря по тънко. А не 10. Но защо аджеба рекламират 10 дни, а?! Или вече са почнали да си рекламират коректното изпълнение на задълженията си към абонатите! Ако е така, много жалко за тях.......
| |
|
Тема
|
Re: Реклама или Новина?
[re: general]
|
|
| Автор |
Assencho (Поназнайва нещо) |
| Публикувано | 20.12.02 18:12 |
|
|
Когато става въпрос за повече от милион абонати си е новина, ама иначе си е чиста реклама. Размера има значение все пак...
| |
|
Тема
|
Re: Реклама или Новина?
[re: general]
|
|
| Автор |
Kpacивия (гледа сеир) |
| Публикувано | 20.12.02 18:17 |
|
|
pi4 na men mi e iasno v koi dni e namalenieto. vuprosa tuk beshe suvsem drug.
| |
|
Тема
|
Ако чуя това съобщение по ТВ, ще съм сигурен ...
[re: Kpacивия]
|
|
| Автор |
Xлeбapoв ® () |
| Публикувано | 21.12.02 08:38 |
|
|
... само в едно - че някой във въпросната ТВ е гушнал парички под масата, пускайки рекламата като новина.
| |
|
|
|
|