Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:06 17.07.25 
Професионални
   >> Реклама
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Поредния тийзърнови  
Автор mryncho (Мрънкало...)
Публикувано06.05.02 21:33

Напоследък почна да ми става байгън от тийзъри. Не знам дали импрегнираният ми с кофеин мозък просто не приема да се тормози на тема разгадаване кой стои зад респективните "загадки" или просто нещо не тийзват тези тийзъри... Последното, което ме уби, беше един бял билборд с червена осцилограма, предполагаемо от софтуер за звукова обработка и отдолу един загадъчен, дълбоко философски слоган... "Какво искаш да кажеш" ... имаше и още някакви на тема "Дай да си говорим" ... имаше даже един с ТМ накрая. На третото виждане ми просветна. Не от слоганите- от позициите на билбордовете и от планирането на TVC-то... Мтел. Обачем аз май нещо не разбирам... ако беше кампания на поредната радиостанция в София (даже радио НЕТ имат нещо подобно като слоган "искам да ти кажа нещо" ако не се лъжа... става...
Между нас казано, ако това е наистина е Мтел, а аз съм почти изцяло уверен, то ми се създава едно кофти усещане за училищна самодейност. А пък асоциациите, които ми навява са малко в насока, че всичко, което казвам в слушалката си, закачена към Мтел се записва и някой бърника след това записа в програма за обработка на звук...
На фона на перфектния клип на Глобул (лично мнение), това просто е...
Млъквам.

Тема Re: Поредния тийзърнови [re: mryncho]  
Автор nikicc (groznia)
Публикувано07.05.02 00:57

Da Mtel e :-)
poslaniata sa gotini no tova s oscilogramata e mnogo negativno i spored mene. Dano s razkritieto da me trognat :-)
A ce e samodeinost samodeinost si e :-)) Te Mtel sami si go praviat v tiahnia krasok.

Live is short. PLAY MORE

Тема Re: Поредния тийзър?нови [re: mryncho]  
Авторfen (Нерегистриран)
Публикувано07.05.02 14:42

spored men e ochevidno... ne moga da razbera zashto krijat.. ne sa 324908239408 GSM operatorite v BG vse pak, za Mobikom e jasno - te sa si putnici..., BTC oshte i e rano za takiva raboti - t.e. ne ostana...

tva kato bai tosho deto bil polulegalen edno vreme - toi se kriel a te ne go turseli

Тема Re: Поредния тийзър?нови [re: fen]  
Автор Milenishte ()
Публикувано07.05.02 15:19

shto be... na men asociaciata mi e za radio... i si misleh che radio net prodaljavat s ofanzivata ;)

Тема Re: Поредния тийзър?нови [re: Milenishte]  
Авторfen (Нерегистриран)
Публикувано08.05.02 17:09

...hich ne go svurzvam s radio net... pone viziata mi izglejda mnogo po razlichna.

Тема Re: Поредния тийзър?нови [re: fen]  
Автор Milenishte ()
Публикувано08.05.02 17:36

to i na men ne mi se vrazva tochno sas radio net, a prosto sas radio. pomislih si za radio net shtoto te naposedak mnogo reklamiraha

Тема Re: Поредния тийзър?нови [re: Milenishte]  
АвторБyдaтa (Нерегистриран)
Публикувано08.05.02 20:35

Ако е на МТел, тогава ще е истинска боза космата - както повечето им нещица. Твърде самоделско е, а и твърде неориентирано. На паната над НДК горките мозъци от МТел дори се изписват като The Bulgarian GSM Operator, щото им е трудно да го кажат като Българският GSM Оператор - не че са единствения ЖеСееМ опeратор в БеГе... Но нека да видим какво ще стане и с този анонс де

Тема Re: Поредния тийзър?нови [re: Бyдaтa]  
Автор mryncho (Мрънкало...)
Публикувано08.05.02 23:37

Не исках да отварям предната полемика в стил "тия *** от Мобилтел" (на мястото на *** да се посипе с пипер по вкус). Що се отнася до българския GSM оператор, то това е дълъг разговор/спор за различното тъкувание/възприемане на слогана. Може би ще се повторя за незнам кой път, но проблемът на Мтел е нежеланието (пък и липсата на вътрешен потенциал) да се гради комуникационна стратегия на компанията. От там и фрагментираните, несвързани послания, явния дисонанс между комуникация, позициониране и пазарни реалии. А това с бозавичката осцилограма е просто отражение на всичко останало.

Тема Те са.... [re: mryncho]  
Автор telecom_che (алооооо...)
Публикувано08.05.02 23:43

Да, това е кампания пак на Мтел и то с малката цел лекооо(ама съвсем лекооо) да си сменят логото, че и без това сегашното нещо не е убаво.

Много хубав удар, за съжаление нито силен, нито точен

Тема Re: като спомена осцилограмата...нови [re: mryncho]  
Авторfen (Нерегистриран)
Публикувано09.05.02 00:01

...та се сетих днес по БиТиВито по новините, точно показаха една осцилограма и по нея раздуваха за последното земетресение.

та си мисля, колко ли още такива като мен са свързали тийзъра със земетресенията?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.