|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Заемки...
|
|
Автор |
bsb_2 () |
Публикувано | 14.11.01 16:31 |
|
Добре де, само една. Не твърдя, че някой умишлено е крал. Всеки сам да си съставя мнение.
Открийте разликите
Това е на агенция Argenta - случайно им видях рекламата в "Медия и реклама".
Това е леко деформирано, но е ясно откъде е. Media 100 са водещ производител на хардуер за видеомонтаж (доскоро и на софтуер).
Боян
| |
|
Takav e toi jivota... ogledai se naokolo...
Too Close to Love, Too Close to Hate
| |
Тема
|
Re: Заемки...
[re: bsb_2]
|
|
Автор | Heдoвoлнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.01 17:10 |
|
мога да кажа само едно /от моята си камбанария/ - ГОРКИТЕ ИМ КЛИЕНТИ.
| |
|
Каква ти заемка, това си е направо лош кредит, невръщаем и без знанието на кредитодателя...
Искам да направя една отправка към темата "Кажи му клиент и не го обиждай повече" : Калпавите клиенти раждат и калпави агенции, или обратното. Някой умник със секретарка на коляното ще си плати някакви стотинки за подобна крадена реклама, и ще се чувства доволен, защото е прецакал живота със 150-200 долара, и ще купи с тях GSM на секретарката си, за да му е винаги под ръка...
| |
|
... кой да му под ръка - GSM-a или секретаркат ? Генчо, бъди по-конкретен бе, човек !

| |
Тема
|
[re: Гeнчo]
|
|
Автор | Moниka (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.11.01 13:17 |
|
Генчо,
Сигурно сам нямаш представа колко си прозорлив!
От нас по-калпава фирма не вярвам да има.
Умникът има не една, а три секретарки на коляното си, а около него пърхаме още 10-тина нарисувани куклички.
Единственото, за което грешиш, е че сме си платили тази реклама - не сме!
И сега всички сме доволни от новите си телефони.
За финал ми се иска да ти подхвърля тема за размисъл - чия всъщност е тази кражба.
За да ти е по-лесно, ще ти предложа и казус:
Ти си колекционер на произведения на изкуството.
Пред теб известен художник рисувам прекрасна картина, която много ти харесва и искаш да я купиш. Той определя цена, която е разумна.
И двамата сте щастливи.
Има само една малка подробност - ти никога не си виждал единствената картина на популярен в Грона Волта живописец.
И така - ти си умника със секретарката на коляното ...
Бъди здрав!
| |
Тема
|
[re: bsb_2]
|
|
Автор | Moниka (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.11.01 13:22 |
|
bsb_2,
Благодаря ти за направеното откритие. За съвпадение и дума не може да става! За съжаление до момента никой от нас не се е срещал с каквато и да е информация за Media 100. Дейността им е твърде различна от нашата, както и от личните ни интереси.
Очевидно сме били подведени.
Симона Михайлова
Аргента АД
| |
|
Не бих желал да влизам в полемика, но предметът на дейност на Аргента, доколкото ми е известен, няма нищо общо с креатив. А за приликите... Ако поразкопаете, ще забележите, че знакът на Световното по футбол (май беше, говоря по памет) в Испания беше също много близък идейно до тези показани тук.
Хайде да прекратим този тип теми въобще в този форум - това не води до нищичко градивно.
Errare Humanum Est, Sed Perseverare DiabolicumРедактирано от Mилko Гeoprиeв на 15.11.01 13:32.
| |
|
На мен пък вашето ми харесва повече и го искам и за украса в офисста - да не си ви забравяме в петнайсетината минути дневно, в които не се чуваме:-)
С.Н. "О.Ком."    
| |
|
Neznam g-ja/g-ca Mihailova, moje i da gi prisilva neshtata user-a Генчо, ama vse si mislia, che kogato ide rech za CI /commpany identity/ na hora, koito poglejdat dostatachno seriozno na rabotata si, podobni greshki ne sazdavat polojitelno vpechatlenie, daaa....
Ama moje i da ne sam prav, shtoto az sam prost designer /i to mnogo prost/, i ne gi razbiram... no ot tazi si prosta pozicia znam, kolko e goliamo izkushenieto da namerish iz net-a edno logo, neide ot Gorna Volta, da go strimirash s malki razliki i da si spestish masa mislene i vreme... no i znam, che po tozi nachin zabivam noj v garba i na sobstvenia si avtoritet i na tozi na klientite mi.
Too Close to Love, Too Close to Hate
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|