Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:45 11.07.25 
Професионални
   >> Реклама
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Заемки...нови  
Автор bsb_2 ()
Публикувано14.11.01 16:31

Добре де, само една. Не твърдя, че някой умишлено е крал. Всеки сам да си съставя мнение.
Открийте разликите

Това е на агенция Argenta - случайно им видях рекламата в "Медия и реклама".

Това е леко деформирано, но е ясно откъде е. Media 100 са водещ производител на хардуер за видеомонтаж (доскоро и на софтуер).

Боян

Тема Re: Заемки...нови [re: bsb_2]  
Автор LoveHate (ta tatau)
Публикувано14.11.01 16:38

Takav e toi jivota... ogledai se naokolo...

Too Close to Love, Too Close to Hate

АвторHeдoвoлнa (Нерегистриран)
Публикувано14.11.01 17:10

мога да кажа само едно /от моята си камбанария/ - ГОРКИТЕ ИМ КЛИЕНТИ.

Тема Re: Заемки...нови [re: Heдoвoлнa]  
Автор Гeнчo ()
Публикувано14.11.01 20:56

Каква ти заемка, това си е направо лош кредит, невръщаем и без знанието на кредитодателя...
Искам да направя една отправка към темата "Кажи му клиент и не го обиждай повече" : Калпавите клиенти раждат и калпави агенции, или обратното. Някой умник със секретарка на коляното ще си плати някакви стотинки за подобна крадена реклама, и ще се чувства доволен, защото е прецакал живота със 150-200 долара, и ще купи с тях GSM на секретарката си, за да му е винаги под ръка...

Тема не разбрах ...нови [re: Гeнчo]  
Автор Xлeбapoв® ()
Публикувано14.11.01 22:15

... кой да му под ръка - GSM-a или секретаркат ? Генчо, бъди по-конкретен бе, човек !

Тема Re: Заемки...нови [re: Гeнчo]  
АвторMoниka (Нерегистриран)
Публикувано15.11.01 13:17

Генчо,

Сигурно сам нямаш представа колко си прозорлив!
От нас по-калпава фирма не вярвам да има.
Умникът има не една, а три секретарки на коляното си, а около него пърхаме още 10-тина нарисувани куклички.
Единственото, за което грешиш, е че сме си платили тази реклама - не сме!
И сега всички сме доволни от новите си телефони.

За финал ми се иска да ти подхвърля тема за размисъл - чия всъщност е тази кражба.
За да ти е по-лесно, ще ти предложа и казус:
Ти си колекционер на произведения на изкуството.
Пред теб известен художник рисувам прекрасна картина, която много ти харесва и искаш да я купиш. Той определя цена, която е разумна.
И двамата сте щастливи.
Има само една малка подробност - ти никога не си виждал единствената картина на популярен в Грона Волта живописец.
И така - ти си умника със секретарката на коляното ...

Бъди здрав!

АвторMoниka (Нерегистриран)
Публикувано15.11.01 13:22

bsb_2,

Благодаря ти за направеното откритие. За съвпадение и дума не може да става! За съжаление до момента никой от нас не се е срещал с каквато и да е информация за Media 100. Дейността им е твърде различна от нашата, както и от личните ни интереси.
Очевидно сме били подведени.

Симона Михайлова
Аргента АД

Тема Re: Заемки...нови [re: Гeнчo]  
Автор Mилko Гeoprиeв (Credo!)
Публикувано15.11.01 13:26

Не бих желал да влизам в полемика, но предметът на дейност на Аргента, доколкото ми е известен, няма нищо общо с креатив. А за приликите... Ако поразкопаете, ще забележите, че знакът на Световното по футбол (май беше, говоря по памет) в Испания беше също много близък идейно до тези показани тук.
Хайде да прекратим този тип теми въобще в този форум - това не води до нищичко градивно.

Errare Humanum Est, Sed Perseverare Diabolicum

Редактирано от Mилko Гeoprиeв на 15.11.01 13:32.

Тема Споко, Моникнови [re: Moниka]  
Автор pagane (тя)
Публикувано15.11.01 13:50

На мен пък вашето ми харесва повече и го искам и за украса в офисста - да не си ви забравяме в петнайсетината минути дневно, в които не се чуваме:-)
С.Н. "О.Ком."

Тема Re: Заемки...нови [re: Moниka]  
Автор LoveHate (ta tatau)
Публикувано15.11.01 15:10

Neznam g-ja/g-ca Mihailova, moje i da gi prisilva neshtata user-a Генчо, ama vse si mislia, che kogato ide rech za CI /commpany identity/ na hora, koito poglejdat dostatachno seriozno na rabotata si, podobni greshki ne sazdavat polojitelno vpechatlenie, daaa....

Ama moje i da ne sam prav, shtoto az sam prost designer /i to mnogo prost/, i ne gi razbiram... no ot tazi si prosta pozicia znam, kolko e goliamo izkushenieto da namerish iz net-a edno logo, neide ot Gorna Volta, da go strimirash s malki razliki i da si spestish masa mislene i vreme... no i znam, che po tozi nachin zabivam noj v garba i na sobstvenia si avtoritet i na tozi na klientite mi.

Too Close to Love, Too Close to Hate

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.