|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
Напълно разбирам, че се повтарям, но за мене любовта се изразява със следните думи на Ремарк:
"Мълния в тъмната нощ на заблудата, надежда в най- дълбоката безнадеждност, безгрижно чудо на бели и черни магии. Бъди благословена, любов!"
И по- добре влюбен в неподходящ човек, отколкото изобщо да живееш без любов.
| |
Тема
|
Re: Наказание ли е любовта?
[re: jaytee]
|
|
Автор |
prinyo () |
Публикувано | 09.05.05 13:57 |
|
Хм, не съм сигурен доколко в любовта има изобщо проблем за "свободата". Мисля, че ако човек започне да се замисля за свободата си и да я "премерва" - колко свобода даваи колко свобода получава, значи всъщност няма любов.
Разбира се при харесването и привличането този проблем едоста сериозен - свободата,обсебването, ревността, чувството за притежание...
П.С. Мисля, че преди време бях цитирал една "мъдра мисъл", която ми е любима,когато става дума за сърдечни отношения - Хората са като таралежи в студена нощ - притискат се за да се стоплят, но се пробождат с бодлите си...Редактирано от prinyo на 09.05.05 14:04.
| |
|
за жените е голямо наказание! като гледам една жена как се пъне тука че са я наказали.
| |
Тема
|
Re: Наказание ли е любовта?
[re: prinyo]
|
|
Автор |
jaytee (lost) |
Публикувано | 09.05.05 16:55 |
|
Да, хубава е мислъта. 
| |
|
любовта е прекрасно чувство докато сме под въздеиствиетои но в момента в които се събудим от този вълшебен сън болката е огромна.и човек разбира че пак е сам на този свят любовта не е наказание тя е изпитание
| |
|
В какъв смисъл "изпитание"?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|