|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
"Нео" в нов филм
|
|
Автор | Близнaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.04 22:13 |
|
Дано да зараздвам женската част на форума-Кеану Рийвс ще участва в обещаващ трилър, който се казва..."Constantine". Ето и сайта, на който, за съжаление може да се види само трейлъра-http://constantinemovie.warnerbros.com/
По мое разбиране ще има нещо общо с култовия за миналия век "Екзорсист"...
Е, ще поживеем до 02. 2005г. и ще видим.
| |
Тема
|
Re: "Нео" в нов филм
[re: Близнaka]
|
|
Автор | Близнaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.06.04 20:43 |
|
Ъ, хора, вземете праснете един коментар-как ви се струва филма? Аз очаквам много, а и без това си падам яко по хоръри и трилъри...
| |
|
Трудно.
Като в оня виц, дето жената пита мъжа си:
- Скъпи, как намираш гърдите ми?
- Трудно.
Сигурно трейлъра нещо е много слаб, знам ли?
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
[re: Близнaka]
|
|
Автор |
Naia (Mara Jade) |
Публикувано | 03.06.04 09:45 |
|
на мен ми харесва четох някои неща за филма и мисля, че ще е нещо добро, а и отдавна ми се щеше да видя Киану в ролята на някой не точно положителен герой тои има талант да изгреди много по-сложен образ, има и подходящата визия
Няма пряк път до там, където си струва да отидеш!
| |
|
Ами гледай "Малкият Буда"
Не може да се каже, че ролята му там е положителна или отрицателна,
но пък наистина му отива.
| |
|
Да и на мен ми харесваОт одавна очаквам да видя Киану в друга светлина!!Харесва ми как играе някои злодей!!!И смятам че доста добре се справя с всяка своя роля!
| |
|
обожавам този филм, това наистина е една от големите му роли дори си го търся да си го да си го запиша
| |
|
ами добрия артист играе всичко
| |
Тема
|
[re: Naia]
|
|
Автор | Ивo (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.04 18:06 |
|
Този човек много внимателно подбира ролите си. С малки изключения участва във филми с много силно духовно послание. Определено целият му път водеше до Нео - образът на бъдещият човек. Истинският творец не участва в различни филми, а се развива в една цялостна линия. С всяко произведение слага още едно изречение в общата мисъл, която гради с творчеството на живота си. Това важи само за истинските творци. Аз виждам, че Кеану Риивс е творец. Хората не се делят на актьори, режисьори, архитекти, лекари, писатели, инженери, дизайнери... а на творци и нетворци. Духът, които винаги търси развитие във всяка следваща крачка е творец. Малко актьори са такива. Надявам се, че новия филм е следващото развитие в творчеството на Кеану - продължение на Матрицата и Адвокат на Дявола. Нали виждате общото в двата филма?
| |
|
Ами трудни са за сравнение, но общи идеи между двата филма наистина има.
Ами Дракула във версията на Копола?
Е, на това му викам аз филм, правен от художник.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|