Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:35 07.07.25 
Филмови
   >> Матрицата
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Видението на Смит!нови  
Автор Shadowfury ()
Публикувано11.12.03 10:17

1Добре де ,как Смит бил видял тая картинка с Нео дето бил лежал в оная локва
и той пък казвал онова там с всяко начало си имало край ,да не би и той да има такива "оракулски" способности !!!??
2Пък и той също както бе казал ,че знаели че той ще е тоя дето ще срита задника на Нео тоя път ,кои са тея "ние" говореше за клонингите си или някой друг ,щото веднъж се обръща към тях(към клонингите си ) като "the rest of me"!!??

Seeing is believing!

Тема Re: Видението на Смит!нови [re: Shadowfury]  
Автор DlAVOLO (Per DONNA)
Публикувано11.12.03 18:26

Хм!
Ето моето виждане по въпроса:
В първата част както всички знаем Смит уби Нео! След това Нео уби Смит!
Според мен всеки от двамата е взел някаква част от другия. Нео е придобил някои от способностите на Смит, а Смит е предобил част от тези на Нео! А може да кажем също така че Нео е първия клонинг на Смит, но доста неуспешен бих казала!
Е това е само нелепа теория разбира се!

Зъб за чане, око за две!

Тема Re: Видението на Смит!нови [re: DlAVOLO]  
Автор irreal (защото така)
Публикувано12.12.03 13:46

Е не е чак нелепа, вижда ми се вярна. Но това не е обяснението на конкретния въпрос. Отговорът и на двата въпроса е един- копието на Смит, което той беше избрал да се бие с Нео беше онова направено върху Оракула. Затова знаеше, че ще победи Нео, беше видял как, знаеше какво ще каже и какво ще направи. Затова сам си каза, че понеже знае как свършва всичко, само един Смит стига, за да победи Нео(а останалите само ще гледат сеир).

Тема Re: Видението на Смит!нови [re: irreal]  
Автор Maystora (М&М)
Публикувано12.12.03 22:19

хименно. Ма дяволчето да ми прости, ма наистина малко не ми звучи как требе тва дето казва.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Видението на Смит!нови [re: irreal]  
Публикувано13.12.03 18:52

eee!Биеш ме по точки! Признавам се за победена!
Идеята ти наистина обяснява нещата!
Не се бях сетила!

Зъб за чане, око за две!

Тема Re: Видението на Смит!нови [re: Maystora]  
Публикувано13.12.03 18:54

Няма какво да ти прощавам! Като не съм права - не съм!

Зъб за чане, око за две!

Автор Shadowfury ()
Публикувано13.12.03 22:24

Странно ,останах с впечатлението ,че Смит иска разплата и за тва той ще се бие с Мр.Андерсън!!Пък той използва копието си !!Та тогава поне едно спиране на кадъра не трябваше ли да направят да се покаже поне къде стой истинския ЗЛОДЕЙ!!И някак си странното бе ,че всъщност гръмна копието ,а не "оригинала" ,аз си мислех че тоя Смити има неква там връзка с всички свои копия в краина сметка ти не можеш пребори един вирус ,ако изтриеш само един поддържащ файл (не съм много сигурен)!!

Seeing is believing!

Автор Maystora (М&М)
Публикувано14.12.03 00:56

Аве чеки са. Ко значи не си права. Аз казвам, че не ми звучи правдоподобно. Ама на мене, лично. Виждаш, Нереална пък се съгласява. Освен да влезем на етап размени на извинения след размените на благодарности, друго не виждам.
Извинявай.
Твоята следваща реплика е: "не, ти извинявай".

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Хименнонови [re: Shadowfury]  
Автор Maystora (М&М)
Публикувано14.12.03 01:04

Точно този въпрос вече го бяхме поставяли и нещо не си дадохме отговор. Ама вие тва не сте го видели. Уточнихме още тогава, че с Нео се би копието върху Оракула и за тва ги казваше ония неща, включително и запазената реплика на Оракула "всичко, което започва, все някога свършва". И тогава аз попитах, след като Смит се копира, то би трябвало да има оригинал. Кой е този оригинал? Съществуват ли самостоятелно като виртуални образи програмите агенти? Имат ли самостоятелен виртуален живот както Оракула, Меровингий, Ключаря и други програми - "личности" или не? Ама нещо не видях отговор на въпроса май. Давайте сега вие.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Хименнонови [re: Maystora]  
Автор Shadowfury ()
Публикувано14.12.03 02:20

Добре искам да знам защо всички сте си набили в главата че т'ва е въпросното копие в/у оракула !!!!!!????И защо не приемете че главния Смит става по-силен с всеки един Смит (добликат) в повече!!!И практически той контролира толкова много създания -вкючая и Оракула та от т'ва той да почерпва енергия!!Пък и т'ва там когато Смит-четата се пръскаха само онова "копие"(както повечето от вас твърдят) реагира така сякаш неговия план е унищожен ,а другие копия просто си стояха ей така без нищо и си дочакваха края!!!
Което ме кара да се замисля ,за онзи Смит който обезобрази Нео (или поне го ослепи)!Та тоя въпросния Смит как знаеше че "appearences can be quite decieving"след като той влезе в "човека" много преди срещата на Нео със "Free man" Смит!Дали този смит не бе изтинския !!!!???По-скоро!!
И при условие ,че едната от тези 2-те хипотези е вярна ,може ли и другата да е !!!????

Seeing is believing!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.