|
Тема
|
за историята на филма и аз да кажа
|
|
Автор |
Иcтopиka (руски шпионин) |
Публикувано | 12.12.03 03:29 |
|
Значи след касовия успех на първа серия, авторите решават да направят и втора.Естественно че докато са правили първа, те не са знаели че може да има и втора,трета и т.н Е ами какъв завършен сюжет и смисъл очаквате? Да наистина още в първа серия всичко си беше толкова безсмисленно,че после и краставо магаре да сложат и то ще намери продължението на "смисъла" ,нали ? Да, очень даже гениално.
И един сериозен въпрос който много ме вълнува: В първа серия имаше една готина пичка,кво стана с нея?Някой от героите сноши ли се с нея или се оказа лесбиянка примерно,или машина? Впрочем във филма машините сношаваха ли се? А имаше ли смесен секс между хора и машини,ам? Вот такива въпросчета ме вълнуват ,дааа.
Другарки и другари,моля за сериозно отношение към поставените от мен въпроси.Надявам се че тук сме само възпитани и културни хора,моля без лични нападки,уронване престижа на личноста и клуба и прочее!
Благодаря за вниманието :)
Редактирано от Иcтopиka на 12.12.03 03:47.
| |
|
Ти тая сутрин направи ли си чикия?
| |
Тема
|
Re: за историята на филма и аз да кажа
[re: Иcтopиka]
|
|
Автор |
Naia (Mara Jade) |
Публикувано | 12.12.03 18:07 |
|
Другарю млад, нали не беше гледал нищо след 1 серия А и как на умник като теб се хареса най-тъпата пичка във филма 
Няма пряк път до там, където си струва да отидеш!
| |
Тема
|
[re: Naia]
|
|
Автор |
Иcтopиka (руски шпионин) |
Публикувано | 12.12.03 18:56 |
|
ами анджък ма другарко, от 1 серия мадамата.Или там нямаше такава? Да не се бъркам с някой друг филм? Ами как ми хареса,просто външно,физически ми хареса.Понякога ми се случва само външно да харесвам мадамите - физиология ,кво да направя, нали всички сме деца на майката на Природа :)
| |
|
нямам нужда другарю.Като влязох в този клуб,така се изпразних от кеф ,че сигурно ще ми държи влага още дълго 
| |
|
Той си прави само на 7 ноември. Или там кой беше отомври.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Само да не се измори че ще хване да спре да пише в форума,какво ще правим тогава
| |
|
Нема страшно, той 7 ноември само веднъж в годината.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
ох,успокоих се
| |
Тема
|
[re: Иcтopиka]
|
|
Автор |
Naia (Mara Jade) |
Публикувано | 14.12.03 10:50 |
|
xxixixixixix...gledal si 2 seriq tiiiiiiiiii moje i drugata ti lichnost da e bila madamata q nqma v 1-va
Няма пряк път до там, където си струва да отидеш!
| |
|
|
|
|