|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Мaystora и аз - за спиране на изборите
|
|
Автор |
irreal () |
Публикувано | 27.09.03 16:07 |
|
Обсъдихме го и пиша от името на двамата...
Както може би сте забелязали в клуба се появи напрежение между някои от членовете му. С Maystora се опасяваме, че клуба вече не е това, което беше. Да не кажа, че вече няма за какво да носи името "Матрицата". Но това не е най-важното. Смятаме, че на този етап избирането на модератор ще засили напрежението и центробежните процеси в клуба. Пред тази опасност необходимостта от модератор остава на заден план. [Matrix]Ghost и Cabel не се разбират в момента. Затова предлагаме към този момент да не се провеждат избори. В крайна сметка, единственият мотив за избиране на модератор бе да се закотвя тема най-отгоре. Смятаме, че това не би оправдало едно влошаване на атмосферата в клуба. Искаме да запазим цялостта на клуба. Призоваваме към нас да се присъединят всички, които споделят тези опасения.
Редактирано от irreal на 27.09.03 16:15.
| |
Тема
|
Re: Мaystora и аз - за спиране на изборите
[re: irreal]
|
|
Автор |
Maystora (М&М) |
Публикувано | 27.09.03 16:16 |
|
Потвърждавам написаното от irreal. Мисля, че историята на клуба досега показва, че необходимостта от модератор не е на преден план. Обсъжданията на кандидатурите само разпалиха ново съперничество и дрязги между някои от феновете. Призрак, убеден съм, че ме разбираш. Убеден съм, че всички разбирате това, което казваме. Призовавам, осбено кандидатите, да се откажем от избиране на модератор.
| |
|
не съм виновен за това напрежение
| |
|
Никой не казва тава, Призрак. Като казах, че съм убеден, че ще ме разбереш, имах предвид друго - че ще ме разбереш за необходимостта да не се провеждат избори. И се обърнах специално към теб, защото с теб съм говорил най-много по тази тема и си наясно, че не бих стигнал до това предложение просто ей така. Знаеш, същото важи и за irreal.
| |
Тема
|
[re: irreal]
|
|
Автор |
nobody_ (sluchaen) |
Публикувано | 28.09.03 03:08 |
|
Що, миличка, това е нормално и част от развитието на един клуб. Първо хората си пишат и са доволни, после това не им стига, избират си модератор (особено ако има някой да ги дразни нарочно ), след това нещата се успокояват и т.н.т. - просто развитието на обществото...
| |
Тема
|
[re: nobody_]
|
|
Автор |
Bamze* () |
Публикувано | 28.09.03 10:33 |
|
Аз съм за спирането на изборите.Не ме интересува кой е виновен,кой е започнал пръв и т.н.Който и да изберем,дразненето ще продължи.Опасявам се,че ще сте стигне до разцепване на групата.Не разбирам каква е причината за едно такова поведение.Дано се разберат.
| |
Тема
|
[re: nobody_]
|
|
Автор |
Naia (Mara Jade) |
Публикувано | 28.09.03 11:16 |
|
Az podkrepqm tvoeto mnenie!
Няма пряк път до там, където си струва да отидеш!
| |
Тема
|
[re: Maystora]
|
|
Автор |
Cabel (fulborg) |
Публикувано | 28.09.03 13:08 |
|
"разпалиха ново съперничество и дрязги между някои от феновете"
Как го каза само. Наистина маитапите ми с Призрака сте ги взели твърде сериозно. Просто констатирам абсурдността на това, което демонстрира, че може (като просто го казва, а не го доказва (което се отнася и за мен)).
Ако става дума за дразги... сега ако срещна Призрака на улицата и знам, че е той, да не мислите, че ще скачам на бой? Твърде насериозно го приемате!
"Аз съм винаги сексуално незадоволена." 27/09/2003 @ ~16:10
| |
Тема
|
[re: Cabel]
|
|
Автор |
Maystora (М&М) |
Публикувано | 28.09.03 22:46 |
|
Е тва е друго, браточка. :)
| |
Тема
|
[re: Bamze*]
|
|
Автор |
Maystora (М&М) |
Публикувано | 28.09.03 22:50 |
|
И аз не разбирам, наистина. Така или иначе, на мен ми се отщя да имаме модератор, независимо дали ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. :)
Отде да знам, че в следващия момент нема да се хванат за гърлата. :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|