Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:30 04.07.25 
Филмови
   >> Матрицата
*Кратък преглед

Тема Една перфектна двойка!нови  
Автор She-Wolf (Hich-hiker)
Публикувано29.05.03 19:02

Знаете ли, когато гледах за първи път Матрицата много се подразних че са намесили и любовна история! Даже Тринити не харесах!

Но сега си мисля нещо друго! Истината е че не мога да си представя Нео без Тринити! Дори си мисля че Нео нямаше да оцелее без нейна помощ!

"Не се ШАШКАЙ!!!"

Тема Re: Една перфектна двойка!нови [re: She-Wolf]  
АвторDade (Нерегистриран)
Публикувано29.05.03 21:24

Ami to hubavo che taka si si pomislil predi.. no sega kato gleda vtorata chat ne ti li stana isno, che horata shte bydat spaseni samo blagodarenie na liubovta...

Neo e pyrviat "IZBRAN" koito minava prez procesa izpitvaiki love i kakto arhitekta opredeli liubovta "emocia, specialno syzdadena za da prenebregne LOGIKATA i PRICHINNOSTTA" to moje bi samo taka e nachina da se biat mashinite - s po-malko LOGIKA i sledvane na predvidenite ot TIAH (logichnite mashini) pytishta.

Nikoga ne se znae, dokato ne se opita :)

Тема Re: Една перфектна двойка!нови [re: Dade]  
Публикувано30.05.03 17:15

О! Ами за втората част още не мога да си кажя мнението! Ще я гледам в неделя! И тогава....

Някой беше казал че само любовта спасява и дава сили!

"Не се ШАШКАЙ!!!"

Тема Ммммнови [re: Dade]  
Автор Чepнorлaв (рекордьор)
Публикувано30.05.03 17:22

много добра идея...
поздравления

Тема Re: Една перфектна двойка! [re: Dade]  
АвторALA (Нерегистриран)
Публикувано03.06.03 09:42

ZDRAVEITE,
Gledam, 4e tuk ima dosta umni hora, znae6i dosta ne6a. V tazi vruzka iskam da popitam - s risk da izglejdam glupavo - koga 6e gledame M3?
Blagodarq na tezi, koito 6e mi kajat.

Тема Гледах го!!!!нови [re: She-Wolf]  
Публикувано03.06.03 10:26

Мда! Втората част потвърждава мнението ми че един без друг просто нямаше да оцелеят!

"Не се ШАШКАЙ!!!"

Тема Re: Една перфектна двойка!нови [re: ALA]  
Автор Mapи Ceн-Жak (ReSearcher)
Публикувано06.06.03 15:39

През Ноември до колкото знам!

"Истината НИКОГА не е проста!!!"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.