Delphi IDE

3 отговора 171 прегледа
#1

Delphi IDE

Kogato suzdam now proekt na Delphi po default, proekta se zapazwa w
#delphi#\projects direktoriqta! Ot izwesno wreme nasam obache IDE-to me kara purwo da zapazq proekta nqkade i togawa da produlgawam. Kakto VC++
Ne che ne moga i taka, ama e mnogo dosadno.
Tursih po nastroikite kak da oprawq rabotata, no nisto ne otkrih, ta nqkoi ako znae nesto po wuprosa, da kage.
A problema wuznikna moge bi sled kato dobawih now Template ako towa moge da pomogne s nesto.

Отговор
в отговор на 1OO #2

Re: Delphi IDE

Mahni otmetkite v Tools->Environment Options->Autosave Options

Отговор
в отговор на Stelphi #3

Re: Delphi IDE

Po dobre da ne gi mahash.... moje da si spestish nqkolko chasa pisane.
neti li se e sluchwalo programta koqto tykmo si tartiral da krashne zaedno s celiq win? W takyw sluchaj si mnogo shtastliw ako si ostawil auto save-a!

Отговор
в отговор на 1OO #4

Oste nqma reshenie!

Problema ne e ot AutoSave, a ot drugade. Ama ne znam otkude!
Mai edinstwenoto reshenie e da preinstaliram, stoto weche se scapa i NewForm! Kogato dam File-> NewForm mi wadi About project. Izobsto ugas.
A ne mi se preinstalira, stoto imam baq dobaweni componenti i sigurno ste gi zagubq. I ste trqbwa i tqh da instaliram na nowo!

Wsustnost nqkoi znae li dali dopulnitelno instaliranite componenti se gubqt pri preinstalirane(t.e. bez da maham starota instalaciq)
Blagodarq predwaritelno!

Отговор