|
|
| Тема |
Рецепта с ориз [re: varadave] |
|
| Автор |
amrta (skorpion) |
|
| Публикувано | 22.12.08 14:09 |
|
|
|
Сложете две-три супени лъжици кафяв ориз да кисне в буркан, пълен с вода. След 24 часа го изплакнете и го оставете да кисне за още 24 часа, като същевременно слагате втори ориз да кисне в друг буркан. Така до петия буркан слагате и плакнете ориза на 24 часа. На петия ден сутринта сварявате ориза и го изяждате нагладно за закуска. До няколко часа след това не бива да ядете нищо друго. Прави се до два месеца без прекъсване.
П.С. Отделно от рецептата да си кажа, че може да се комбинира с пиене на чаша гореща вода сутрин преди ориза. Въпреки че след филма "Тайната на водата", съм доста объркана относно пиенето на вода...
| |
| |
|
|
|