|
Тема |
Как да съхраня джибрата? |
|
Автор |
Linchpin (откровен) |
|
Публикувано | 27.10.09 10:17 |
|
|
Здравейте!
Т.к. в клуба на пиячите подобен въпрос си стои без отговор, та реших да попитам тук как мога да съхраня джибрата след като вече е готова за дестилация, така че да не излети "същественото" от нея (алкохола де)!
Джибрата е гроздова, бъркана е само първите 10-на дни (т.е. в момента е с "капак"), но лошото е че точно когато ще е готова за варене, аз няма да имам физическата възможност, а няма и кого да ангажирам.
Имам някакви спомени, че дядо ми веднъж сложи найлон над капака и поръси отгоре пясък, но дали за да ги запази до удобния момент за варене или поради друга причина, мога само да гадая. Ако просто вържа един найлон като капак на кацата- алкохола ще ме изчака ли 10-15 дни?
|
| |
|
|
|