|
Тема |
Re: кулинария [re: lanaO6] |
|
Автор |
Aлekcия (непозната) |
|
Публикувано | 04.10.08 03:06 |
|
|
Не ми стана ясно какво трябва да рекламирате, но да отбележа, че пресни парченца кокос не е правилно според мен . Кокосовият орех се пробива, пие му се само млякото (прозрачна течност) и се използа кората за стъргане върху сладкиши за украса. Та тези стърготини могат да са упойващо ароматни да речем, красиво боядисани в различен цвят с безвредни сладкарски бои, хрупкави - не! Примерно фин/елегантен вкус с нежен аромат на кокос са ни познати шаблони от разни реклами. Хрупкави не е подходящо, то е за чипс, за бланширани картофи, полуфабрикати за пържене - рибни, пилешки, оваляни в галета, и др. За овкусяване на месни специалитети също се ползва кокос. В сладкарската индустрия кокосовите стърготини са от ситни до по-едър калибър.
Редактирано от Aлekcия на 04.10.08 03:09.
|
| |
|
|
|