Здравейте,
искам да разкажа малко за моята сватба-тя беше на 28 април 2007 в София. Беше страхотно вълнуващ ден, аз успях да не се поддам на напрежението(което хората без да искат създават на такива мероприятия) и изживях един страхотен сватбен ден. Беше ми супер забавно и мисля,че се получи един страхотен купон.
Сега малко подробности: ритуала беше в зала"Средец"- там е приятно,но май не всички са ни виждали и чували добре. Закъсняха с 20 мин. и ритуала ми се стори малко бързичък после,ама то си има и предимства-казал си "ДА" вече,какво повече да те размотават :) После направихме най-страхотните снимки на фонтана до Президентсвото. Който иска да гледа снимки-пускам пак нашия личен сайт:
http://bushon.multiply.com/photos/album/32
Искам да благодаря на Лидия-фотографката,която направи тези снимки-много приятна жена и добър професионалист.
След ритуала тръгнахме за ресторанта в хотел "Ротасар". Тук искам да разкажа малко повече за този ресторант. Обстановката е много приятна,ресторанта е за около 80 човека,храната също беше много добра- там предлагат и суши,и ние бяхме поръчали за гостите. Със сушито куверта излезе към 30 лв,като включва малка ракия и 2 безалкохолни. Всички гости са много доволни от храната. Дотук всичко добре,само дето доста неща не бяха направени така,както се бяхме разбрали. Трябваше предястията(те бяха 3 вида) да бъдат сервирани във плата според броя на хората по масите заедно със салатите и сушито. Но ги сервираха доста след салатите, индивидуално за всеки, и понеже бяха топли предястия,доста хора си помислили,че това е основното ястие:) За сушито нямаше соев сос на повечето маси, да не говорим,че на роднинската маса нямаше чаши за вино. Като ни поднесоха шампанското,на сервитьора така му трепериха ръцете,че щеше да разлее чашите-за първи ден бил милия на работа. И най-големия гаф на персонала беше със тортата. Бяхме поръчали торта от 80 парчета, на етажи, на една страхотна сребърна стойка. Но на стойката се хванали 3 етажа-около 60 парчета, и имаше една допълнителна торта. Танцувам си аз по едно време, и очаквам всеки момент Диджея да обяви разрязването на тортата (пак искам да кажа Благодаря на Диджей Стоян за страхотния купон и за добрата му "анти-гафова" реакция) и изведнъж виждам как сервитьорите разнасят торта по масите. Веднага пратих сестра ми да разбере какво става,при което се оказа,че явно вече са се опитвали да ни гонят и решили да разнасят десерта; и освен това не започнали да разрязват допълнителния блат,а взели един от стойката Сестра ми изпадна в истерия и им каза да спрат да носят торта по масите,разбраха се веднага с диджея и той обяви рязането на тортата. При което изнесаха стойката с един липсваш блат:( и я тупнаха на земята-направо щях да падна как могат да са толкова малоумни. Но Диджеят реагира веднага и им каза да я сложат на една помощна масичка,която беше точно под носа им. ПОсле докато се сетят да донесат нож и няколко чинии... и накрая,като свършихме с рязането, не смееха да я отнесат дълго време- чакали сестра ми да им каже
С една дума проблема на този ресторант беше персонала-все едно наистина никога не бяха правили сватби там; или просто не им пукаше. Видео-оператора ми каза после,че много са пили персонала, и двама от тях повече са се целувалли,отколкото да обслужват. Накрая,естествено,доста алкохол не ни върнаха. Здраве да е!
Аз вече изпаднах в много подробности,но исках да разкажа най-вече за този ресторант.
Иначе беше страхотна сватба!И страхотно сватбено пътешествие направихме в Испания!
Мерси за търпението на тези,които изчетоха всичко докрай!
|