|
Тема |
Мусаката. [re: Ludo2] |
|
Автор |
Phillip (Трансмегист) |
|
Публикувано | 30.12.17 17:12 |
|
|
Мислил съм по този феномен. Мусаката е лесна за готвене, но е от ястията силно чувствителни на време и температура за печене. Няколко секунди печене повече или по-малко и вече не е толкова вкусна, като потърпевшите не могат да обяснят ясно защо не им е вкусна. Талантливата готвачка може само по вида, мириса и цвъркота. плюс малко шесто чувство, да прецени точния момент за приключване на печенето на мусаката. Разбира се, в зависимост от продуктите и напрежението в ел. мрежата, това време може да е коварно различно.
~~~
«Открих паметта на топлата вода! Ура!»
|
| |
|
|
|