та като купиш нещо от топлата витрина, или ти го сготвят в китайския ресторант или в някой макдоналдс или Хепи, знаеш ли в какво състояние е било месото преди да го пъхнат във фурната, какво е имало в готовата кайма на кюфтетата и тн Аз си правя кайма в месарница, където си избирам конкретното месо, смилат ми го и тогава готвя, като купувам пиле, гледам да е замразено, защото при охладените е по рисково, въпреки че веднага го готвиш.Да не говорим за риба, че искам да я видя, дори да я помириша преди да я наситя с подправки и да я готвя.Избирам с каква мазнина да готвя, въпреки че пълна гаранция няма .Поне което можеш да видиш като суров вид преди да сготвиш, трябва да бъде предпочитано.Да не говорим, че със супер редки изключения не пържа.Освен другото не знаеш и в какви съдове са ти приготвяли храната.
Това не значи, че като изключение не вземам готова храна или не се храня понякога в ресторанти, но да си мисля, че някой чужд ще помисли за мен и ще ме храни здравословно
|