Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:17 04.11.25 
Клубове/ Взаимопомощ / Клуб за борба с рака Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Как да намалим щетите... [re: *jull**]
Автор kaloyana177704 (рекордьор)
Публикувано20.12.15 02:33  



малко неразбираемо е, усукано и трудно се разбира, според мен е грешно написано, но за гликолизата ще пусна цитати, за цьолиакия също, и за висцералната мазнина. ВСичко това е от книгата ПШЕНИЦАТА - маскирания убиец... Не случайно е написана "тихия убиец", тя е постоянно около нас на масата, тихо и кротко мачка здравето ни.

Малко се отклонявам от темата и въпроса който е задала Джул, но пък написаното е свързано с много проблеми които ние не разбираме, и когато се храним с неправилни храни те си работят в тялото, но по неправилния начин за здравето. Много точно е написано за гликирането, висцералните мазнини - те не болят, но създават страшно много симптоми, после лекарите ги лекуват като болести, създават много киселина по тялото, разрушават тъканите, органите, предизвикват рак, диабет, множествена склероза, ужасни диагнози. Докато не прочетете книгата ПШЕНИЦАТА - МАСКИРАНИЯТ УБИЕЦ от д-р Уилям Дейвис, няма да разберете нищо. На тази тема много говори д-р Мария Папазова. Пшеницата която сега яде човечеството няма нищо общо с пшеницата от преди 50 години, да не кажа и преди 100 години. Сега всичко е хибриди и ГМО, наторено богато с пестициди. Зърна като пшеницата също е и овеса, от който правят закуски, оня ролвания - а тя има много захарност - не е препоръчителна, ама ..., ръжта също, ечемика също, всичко производно от тези зърна. Глутена е вреден. Затлачва червата. А сярата е в основата на това затлачване, сярата в червата е равна на болести. Тя идва от пшеницата и още някой продукти, от антибиотиците и други. Тялото трябва да се изчисти от всички вредни храни които сме яли, детоксикация на клетъчно ниво, да се избутат всички токсини, после се зарежда с чиста, правилна храна, без вредности, сменя се и рязко рН-то на тялото- става алкално, възпаленията спадат, изчистват се, тялото оздравява. Цялата книга е написана в този дух.




"...Пшеницата е сред най-мощните източници на сярна киселина, като отделя повече сярна киселина на грам, отколкото което и да е месо. Пшеницата отстъпва единствено и само на овеса в количествено отношение на произвеждана сярна киселина. Сярната киселина представлява една опасна субстанция. Капнете си няколко капки върху ръката и тя ще причини жестоко изгаряне. Попадне ли в очите ви, ще ослепеете... Сярната кисеина при киселинните дъждове разяжда каменните монументи, убива дърветата и растенията и нарушава репродуктивното поведение на морските животни. Без съмнение сярната киселина, произвеждана при консумация на пшеница, е разредена. Но дори и със своите нищожни количества в разредената си форма, тя представлява една изключително мощна киселина, която бързо преодолява неутрализиращите ефекти на алкалните основи.

Зърнените култури, такива, като пшеницата, отговарят на 38% от киселинния товар при средностатистическия американец, което е повече от достатъчно да наклони баланса в посока към киселинния диапазон. Дори и при диети, в които калориите от продукти с животински произход са ограничени до 35% добавянето на пшенични продукти измества диетата от нетно-алкална към силно нетно-киселинна...

...Повишеното приемане на глутен повишава загубата на калция чрез урината с едни невероятни 63% заедно с увеличаването на маркери, обозначаващи отслабването на коста, поето води до костни заболявания като остеопорозата.... Възниква тежка киселинна метаболитна ситуация....Резултатът - хронично киселинно бреме и натоварване, което ерозира костната здравина...

...Премахнете пшеницата и ще усетите понижение на ставните възпаления и по-малко "щрусания" с кръвната захар, които гликират хрущяла и изместват равновесието на рН към алкалния диапазон. Със сигурност е по-добре, отколкото да вземате болкоуспокояващи...

...Крайните продукти от напредналото гликиране са подходящо съкратени на АGE. Това всъщност е името на субстанцията, която втвърдява артериите - атеросклерозата, помътнява лещите на очите - катаракти и затлачва невронните връзки на мозъка - деменция...Извън видимите ефекти, натрупаните АGЕ ограничават способността на бъбреците да филтрират кръвта с цел премахване на отпадните продукти и да задържат белтъка, втвърдяват и акумулират атеросклеротичните плаки в артериите, втвърдяват и разрушават хрущяла в ставите - тазобедрената и колянната и стимулират загубата на функционални мозъчни клетки ... Образуват ли се веднъж АGЕ, те са необратими и не могат да се разграждат...

...Ако заболяването цьолиакия или имуномедийрана непоносимост към глутена не бъде диагностицирано, това може да доведе до появата на не-Ходжкинова лимфома на тънките черва, заболяване, което е трудно за лечение, често завършващо със смърт. Страдащите от цьолиакия са изложени на четиридесет пъти по-висок риск от развиване на това раково заболяване... Рискът се връща към нормалното ниво след 5 години елиминиране на глутена от диетата. СТрадащите от цьолиакия, които не успяват да избегнат глутена, са заплашени от 77 пъти повишен риск за развитие на лимфома и 22 пъти повишен риск за развитие на рак в устата, гърлото и хранопровода.
Нека да си изясним - пшеничните продукти причиняват цьолиакия и или имуномедиирана непоносимост към глутена, които остават недиагностицирани при много висок процент от хората, тъй като само 10% от цьолиачно болните знаят, че имат тази болест. Това означава, че останалите 90% не са наясно. Ракът не е някакъв рядък резултат. Да, наистина пшеничните продукти причиняват рак. Като ракът често възниква при тези, които изобщо не подозират...."

за висцералните мазнини - друг път.

Вместо да си плащате на кабинети и да търсите отговори от лекарите, които също не знаят отговорите, инвестирайте в книгата и в себе си.

Живота е рисуване без гума за триене.

Редактирано от kaloyana177704 на 20.12.15 03:00.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Поредната фалшификация или MilaO6   23.02.14 11:01
. * Re: Поредната фалшификация или *jull**   23.02.14 12:29
. * Re: Поредната фалшификация или dimana64   23.02.14 12:45
. * Re: Поредната фалшификация или Ekna   23.02.14 18:32
. * Re: Поредната фалшификация или paparosko   24.02.14 10:02
. * Немски лечител излекувал хиляди хора с “целебен то kaloyana_-177704   20.04.15 22:00
. * Д-р Виолета Ботева: Лечението с енергия е като без kaloyana_-177704   20.04.15 22:06
. * д-р Манаси Николов в "Малки истории" kaloyana_-177704   21.04.15 00:25
. * Re: д-р Манаси Николов в "Малки истории" Viktoria 999   21.04.15 13:45
. * Re: д-р Манаси Николов в "Малки истории" kaloyana_-177704   21.04.15 20:01
. * Техника за емоционална свобода kaloyana_-177704   25.04.15 18:47
. * Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините kaloyana_-177704   14.11.15 20:55
. * Само в ПИК и "Час Пик"! Мобилните оператори ни док kaloyana_-177704   20.11.15 19:51
. * Влияние на Духовете в нашия живот kaloyana177704   13.12.15 19:02
. * Как да намалим щетите... kaloyana177704   18.12.15 20:03
. * Re: Как да намалим щетите... *jull**   19.12.15 14:48
. * Re: Как да намалим щетите... LlDlru   19.12.15 19:00
. * Re: Как да намалим щетите... LlDlru   19.12.15 19:03
. * Re: Как да намалим щетите... kaloyana177704   19.12.15 20:57
. * Re: Как да намалим щетите... *jull**   19.12.15 22:52
. * Re: Как да намалим щетите... kaloyana177704   20.12.15 02:33
. * Re: Как да намалим щетите... flora bg   21.12.15 10:33
. * К’во ядат тия там бе?* kaloyana177704   21.12.15 23:12
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.