Преводът е електронен
Консумация на сок от моркови е един от най-добрите начини за предотвратяване на рак или за борба с рака. Според "Antioxidant Miracle," сокът от моркови осигурява мощни антиоксиданти, които поддържат здравето и имунната система. Хранене със сурови или варени моркови е чудесен начин за получаване на витамини, минерали и фибри дори, но ще бъде трудно да се консумират достатъчно моркови в ежедневието си да отговарят на нуждите на организма за предотвратяване на рак. Сокът от £ 1 на сурови моркови прави една чаша сок. Сокът от £ 1 на сурови моркови прави една чаша сок.
Хранителните вещества
Морковите съдържат каротин cartenoid алфа-, бета-каротин и мощни антиоксиданти. Последните изследвания, публикувани в "Antioxidant Miracle," показват, че алфа-каротин е по-мощен рак на превантивни и борец дори от бета-каротин. Морковите съдържат един от малкото cartenoids с витамин А про дейност, което означава, че организмът превръща бета-каротин във витамин А, както е необходимо. В допълнение, моркови съдържат калций пек, източник на разтворими фибри, витамин В-комплекс, С, D, Е и К, желязо, калций и фосфор и манган.
Подготовка
Премахване на върховете от моркови. Използвайте органични моркови за изцеждане на сок за да се гарантира, че те не въвеждат пестициди във вашия сок. Измийте органични моркови преди изцеждане на сок, но не ги обелете. Ако не използвате органични моркови, измийте ги използва разтвор зеленчуци измиване за отстраняване на пестицидите и изстържете кора, ако е необходимо, преди изцеждане на сок. Авторите от "Juicing for Life," препоръчваме подготовката сок от моркови да работят в комбинации с други хранителни вещества напълнени зеленчуци, за насърчаване на хранителни вещества за борба с рака.
Съвети
Сервирайте си сок веднага след изцеждане на сок. Според "Juicing for Life," това е, когато сок е в своя връх за вкус и антиоксиданти. Ако не можете да пиете сок веднага, покриване на стъкло и се съхранява в хладилник сок, така че да не се окислява. Започва и завършва изцеждане на сок с най-меките зеленчуци или плодове. Например, за да се създаде една ябълка-морков коктейл, да започне с половината от ябълка, след това добавете морковите следващите и завършват с останалата половина на ябълката.
Предотвратяване на рак
Тъй като ракът е комплексно заболяване, което причинява предотвратяване на рак е също толкова сложни. От изследвания, взети от "Antioxidant Miracle", един от най-добрите рак превантивни методи е да се сок не само сурови моркови, моркови, но в комбинация с храни, които имат равно рак борбата свойства, като например корен от джинджифил, чесън, ябълки, целина, зелени чушки , лук, спанак и магданоз. За почистване напитка сок от моркови, добавете ¼-инчов на пресен джинджифил, една белени сурови цвекло и половина на една ябълка.
Борба с рака
Автори от "Prescription for Cooking,", препоръчваме да създадете коктейли сок от моркови, които са полезни, тъй като раковите бойци. Добави към моркови пиян зеле, зеле, магданоз и спанак за допълнителни източници на рак бойни бета-каротин. За да добавите повече витамин С в диетата си, добавете зеле, магданоз, зелен пипер или броколи с две моркови дневно. Тъй сокоизстисквачки не сок от банани, избягвайте ги добави в сокоизстисквачка. Моркови слее добре с почти всички други плодове и са в най-вкусна, тъй като те са освежаващо.
Източник:
|