PRN не може да получава бележки. Няма и имейл .Как да го попитам това ?
Може ли, моля Ви , да ми обясните като на неспециалист. Антиоксиданти, дори и в естествен вид (салати) е трябвало да се ядат преди да се е "отключил" рака . По време на лъчетерапия това е противопоказно,защото антиоксидантите "обезсилват" лъчетерапията, която цели да убие раковите клетки, както (за съжаление) и здравите клетки на пътя на лъчите, но поради по-голямата доза, която получават раковите клетки и поради по-голямата им чувствителност към радияцията, както и поради по-малкият им брой, в сравнение със здравите клетки, се предполага, че тумора ще умре преди тялото. Прав ли съм ? Тоест лъчетерапията е също като антибиотик, който се дава на болен от бронхотна плевмония , и който убива и вредните бактерии от инфекцията, и полезните бактерии в храносмилателния трак. Така ли е ? Ако е така, абсолютно същото трябва да е и положението с химиотерапията, нали? Но сравнението с антибиотика, може би не е съвсем точно, защото при химиотерапията антиоксидантите атакуват вливаните лекарства като отрови и намаляват силата им. По същият начин антиоксидантите биха атакували и всъко друго вещество, което има канцерогенни свойства. Тоест химиотерапевтичните препарати, ако се вливат в малки количества, но продължително време на плъхове, ще предизвикат тумори . Но защото са в големи количества, те не стимулират рака , а го убиват , Прав ли съм ? Абсолютно същото би трябвало да е положението и с радияцията. При продължително облъчване с малки дози да предизвиква рак , а при големи дози да убива първо раковите клетки . Така ли е ? Благодаря Ви
El Chofer
|