Прерових целия първи том на лечителя с рецепти за рак. Няма ударна универсална рецепта от 13 билки. Има много, но са за различни видове рак. Писе, ако кажеш за какъв вид рак те интересува, ще ти напиша всичките препоръки.
В последната книжка от поредицата за Петър Димков внука дава насоки за имунната система:
"Средства за повишаване на имунитета /защитните сили на организма/"
1. Сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене да се взема по една супена лъжица сироп от алое арборесценс /трионче/. Вземат се 15 - 20 зелени листа на обща тежест 200 грама, махат им се бодлите, смилат се на каша, прибавят се по 500 грама чист пчелен мед и чисто натурално червено вино. На водна баня ври 30 минути и като изстине, се прецежда през тънка кърпа, чрез изстискване. Държи се на студено, за да не вкисне.
2. Сутрин, обед и вечер 2 часа след ядене да се взема по 1 супена лъжица от едно от дадените по-долу средства:
а/ настойка от 9 пресни яйца, измити и залети в подходящ буркан със сока на 13 лимона, така че да се покрият с 1/2 см сок, киснат в него 3-4 денонощия, докато се стопят черупките, след което се изваждат ципите на яйцата. Разбъркват се добре с вилица и се добавя 200 грама небетшекер, счукан на ситно. Добавят се и 2 супени лъжици коняк да не вкисне настойката. Държи се в хладилник.
б/ или сироп от узрелите зърна на полския бъзунек /самбукус еболус/:в буркан от 5 литра се нареждат зърна на дебелина около 2 см и 1 ред ситна захар и т.н. до горе, като най-горния ред е захар с дебелина 6-8 см, за да не вкисне. Отворът се завързва с тънка кърпа и стои на слънце 10-15 дни, докато захарта се стопи. Прецежда се през тънка кърпа, чрез изстискване, налива се в бутилки, чиито отвори се завързват с кърпи, вместо тапи и се държат на студено."
По- късно ако имам време ще продължа, ако не утре.
Редактирано от Buba67 на 30.10.08 20:19.
|