|
|
| Тема |
Брашното на живота [re: *jull**] |
|
| Автор | Boдoлeй (Нерегистриран) | |
| Публикувано | 13.07.08 16:27 |
|
|
|
Момичета, докато четях книгата на д-р Ласкин, ми убягна една подробност - дали да се измият лещата и елдата, преди да се смелят на брашно в кафемелачката. Направих го, като нещо логично, защото се измиха прахоляците в тях. След това ги подсуших в сух тиган и тогава ги смлях. Шипката е купена от билковия щанд и направо я сложих в кафемелачката. Получи се смес малко повече от 100г . Сложих я в стъклен буркан и - в хладилника. Забелязала съм, че брашното от ленено семе, триците, царевичното брашно, в магазина ги съхраняват в хладилната витрина. Бих почнала диетата от днес, но се налага да изляза служебно и на обяд ще съм в ресторант. Няма да е удобно да си нося купичката с елда, нали? Ще ме гледат като извънземна. От утре почвам. Мисля първите 10 дни да бъда на твърда диета. Ако организмът ми я понася добре, ще я продължа. Ако почувствам неразположение, ще включа плодове и ядки.
| |
| |
|
|
|