| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Брашното на живота [re: *jull**] | 
                 |  
| Автор | Boдoлeй (Нерегистриран) |   |  
| Публикувано | 13.07.08 16:27 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				Момичета, докато четях книгата на д-р Ласкин, ми убягна една подробност - дали да се измият лещата и елдата, преди да се смелят на брашно в кафемелачката. Направих го, като нещо логично, защото се измиха прахоляците в тях. След това ги подсуших в сух тиган и тогава ги смлях. Шипката е купена от билковия щанд и направо я сложих в кафемелачката. Получи се смес малко повече от 100г . Сложих я в стъклен буркан и - в хладилника. Забелязала съм, че брашното от ленено семе, триците, царевичното брашно, в магазина ги съхраняват в хладилната витрина. Бих почнала диетата от днес, но се налага да изляза служебно и на обяд ще съм в ресторант. Няма да е удобно да си нося  купичката с елда, нали? Ще ме гледат като извънземна. От утре почвам. Мисля първите 10 дни да бъда на твърда диета. Ако организмът ми я понася добре, ще я продължа. Ако почувствам неразположение, ще включа плодове и ядки.
  
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |