1) ЛЕЧЕНИЕ С ОЦЕТНА КИСЕЛИНА
А) ВЪТРЕШНО
Приемането на оцетна киселина трябва да започне с по 1 супена лъжица 9-%-ов винен оцет, разтворен в половин чаша вода, кисело мляко или билков чай (за чая да се предпочитат растения, богати на сяра - малина (плодове), липа (цвят), подбел (цвят), виолетки, лайка, пъпки от бреза и др.).
Разтворената оцетна киселина се приема до 10-15 пъти на ден, докато не спрат болките. След водата се взима по 1г готварска сол, като е добре към нея да се добави до 3 % глауберова сол.
Тук се налага едно уточнение:
При лечение на всякакъв вид тумор е необходима употребата на йодирана сол с примес на сулфати (в това число и глауберова (английска сол). От своя страна, солната киселина, като радиоактивното вещество, има способността да неутрализира свободните радикали.
Б) ВЪНШНО
Освен вътрешно, оцетната киселина се използва и външно – за намазване или компреси на болезнените места. В много от случаите оцетните процедури значително намаляват болката, а понякога дори я премахват почти изцяло.
2) ЛЕЧЕНИЕ СЪС СОЛНА КИСЕЛИНА
Другият процедурен похват за премахване на болката е взимане на солна киселина
Ако в аптека няма такава, тя може да се приготви вкъщи.
За целта трябва да се вземе 1 суп. лъжица концентрирана солна киселина и да се разреди с 0,5 л вода. Разтворът трябва да се приема по 1-2 суп. л. по време на всяко хранене или 3-4 пъти дневно по всяко време.
Още по-добър резултат дава приемането на Царска водка – по-долу е дадена рецептата за приготвянето й. (смес от концентрирани киселини — азотна HNO3 (1обем) и солна HCl (3 обема) по същата схема.
3) ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА СОЛТА
Храната трябва да е добре осолена. При туморни процеси е особено важна употреба на осолена свинска сланина, приготвена по такава рецепта: сланина, изчистена от кожата и месото, се смила с чесън в пропорция 10:1 и се посолява. Яде се, намазана върху хляб.
Също така при туморни процеси е важно приемане на солена риба. Чрез употребата на солена риба, в организма постъпва голямо количество фосфор и сяра, които съдържат аминокиселини, а също и белтъчини.
4) ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА ЖИВОТИНСКИТЕ ХРУЩЯЛИ
Особено е важно да се консумират хрущяли, защото в тях се съдържат мукополизахариди – строителният материал на имунитета.
5) РОЛЯТА НА ФЕРМЕНТИТЕ
Най-ефикасното средство за разнасяне (резорбиране) на тумора са пепсинът, химотрипсинът и трипсинът, съдържащи се в стомашния сок. Известно е, че трипсинът в присъствие на солна киселина, разгражда клетките на всякакви чужди тъкани, както и тъкани, увредени от свободни радикали, канцерогенни вещества, тежки метали, радионуклеиди и др. И тъй като 98% от стомашния сок се всмуква в кръвта, тези ферменти са напълно достатъчни, за да разтворят всичко чуждо в целия организъм. Необходимо е само да се погрижим за това, стомахът, черният дроб и задстомашната жлеза да отделят пепсиноген, солна киселина, трипсиноген, химотрипсиноген и жлъчни киселини в достатъчни количества.
Ето защо за разграждането на туморите, в целия организъм трябва да се стимулира работа на тези органи; ако е нужно да се ускори процесът на разграждане, тези вещества трябва да се въвеждат допълнително.
Приготвяни върху билки, ферментите са способни да стимулират работа на стомаха, черния дроб и задстомашната жлеза.
Ферментите (понеже съдържат оцетна киселина), се взимат преди хранене, а чайовете – 15-30 мин. след храна.
Ферментите стимулират формиране на пепсин, а
чайовете – на трипсини, химотрипсини и жлъч.
Така ДОМАШНАТА ФЕРМЕНТНА БАЗА (т.е. приготвяните в домашни условия продукти на ферментацията на билките) е способна не само да предпази човека от инфекциозни заболявания (вкл. холера, чума, СПИН и др.), но и ДА ИЗЛЕКУВА ОТ ВСЕКИ ВИД РАК!
Следва продължение...
|