|
Тема |
Re: първичен карцином на черен дроб [re: *jull**] |
|
Автор | pyми (Нерегистриран) | |
Публикувано | 16.07.07 15:32 |
|
|
Още сега,че и без това се застоях много на компа, а мъжете в къщи ме чакат с нетърпение от две седмици да изпълня редовните си задължения.
Млякото,ако не е току-що издоено/топличко/ се сварява и охлажда .На всеки литър се капват по 3-4 капки/с капкомер/ от маята...НО В ОТДЕЛНА ЧАШКА с щипка сол и малко вода. В чашата се сипва и малко от млякото за да се разтвори маята.При непрекъснато бъркане се изсипва в съда/тенджера с капак/ и се увива в нещо за затопляне/старото ми кожухче/.
След 2-3 часа/примерно/ се отделя малко вода на повърхността./Ако се забавиш и повече/Прехвърляш с черпак внимателно в друг съд с марля и цедиш като за сух таратор.Когато се поотцеди/още час-два/ го притискаш м/у две дъски с тежест отгоре и под наклон!Спре ли да капе-значи е готово.
Не очаквай промишлени количества,но е много полезно и се яде неосолено.
Дано да ви се чете толкова дълго....късмет на всички ни
|
| |
|
|
|